Inak donedávna som stále vláčila pri sebe klasický veľký smartfón ale začala som ho častejšie nechávať doma lebo mi proste zavadzal a začalo sa mi cnieť po klasickom malom tlačítkovom, ktorý sa všade zmestí tak som to vyriešila tak, že mám teraz 2 mobily, smartfón nechávam doma a tlačítkový malý beriem so sebou, aspoň aby som sa mohla dovolať a vedela koľko je hodín, to mi stačí a nemusím so sebou vláčiť tehlu
niekedy by som chcel skusit zit len s pevnou linkou ze ako dlho by som to vydrzal
a inak nie som nejaky mobilofil.. pouzivam to len na volanie, sms, budik a obcas ked nieco chcem kuknut na nete (ak nemam laptop po ruke), skor som laptopofil
Boli časy, kedy som mal záchvaty paniky keď mi prišla správa alebo hovor. Vtedy som ho mal na tichom asi pol roka a odpisoval som nazad keď som už proste musel. Teraz sa snažím odpovedať čo najskôr ale stále ma to neskutočne otravuje. Birdz je na toto super, tam musíš TY refreshnúť, aby sa ti zobrazilo upozornenie
z hľadiska dovolania sa, sa mi človek aj tak nedovolá, ani keď mobil mám, lebo vždy mám tichý režim a keď som napr v škole alebo vonku a mám ho so sebou, tak ho práve nepoužívam, niekedy si ho nechávam aj doma, keď ho nepotrebujem kvôli času atď
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a inak nie som nejaky mobilofil.. pouzivam to len na volanie, sms, budik a obcas ked nieco chcem kuknut na nete (ak nemam laptop po ruke), skor som laptopofil