U nás sa na základke môže, ale nie nejak výstredne.... veď u nás každá baba chodí namaľovaná dokonca som minule videla aj piatačku namaľovanú... ale to som fakt nepochopila
....mne to je jedno kedze dakedy sa ani nestihnem namalovat lebo zaspavam casto ...ale teda mam na brade vyrazky ktore si zakryam a keby som nemohla ani to, tak neviem ....skrata by som bola dost ....uz bez spiraly si myslim ze som taka nevyrazna ...a u nas ked nas vidi zastupkyna ze sme namalovane tak mame poeby..ale mnaeste nezdrbala lebo na mne ani nevidno ze osm namalovana, ja sa malujem len tak pre dobry pocit
Ja nechápem, načo by sa mali deti maľovať do školy. Ak sa chcú hrať na dospelé, nech sa tak teda správajú. Iné je maľovať sa na nejaké párty či školské diskotéky či čo.
tak je to otrasne ked je take mlade dievca domachlene....a este tak ze sa ani ceruzkou nevie trafit do oci...spirala este aj na oboci a ruz na nose to je desne :d
tak ja sa snazim co najmenej lebo som za prirodzenost a navyse s achcem vyhnut situacii ze ked ma uvidia odmalovanu tajk odpadnu, nech is zvykaju ze nie som pekna.aspon potom ked sa obcas namalujem tak budem krajsia
Osobne si myslim, ze skolu do toho hovno, ci sa niekto namaluje, ci si prefarbi vlasy, alebo si napicha do xichtu 10 piercingov. Tak isto skolu hovno do toho, ci pridem domov o 7mej vecer, alebo o druhej rano, proste ked to rodicom neprekaza, skola sa nema pravo do toho starat.
@20 kamarat dostal pisomny trest: bol som oboznameny s poriadkom skoly a preto viem, ze na hodine nemam mat piercing asi si vsimli ten v jazyku heh. a to je prosim pekne 4tak na strednej
ja si osobne myslim, ze keby som sa nenamalovala do skoly, tak sa zlakne a utecie aj skolnik
podla mna by to tiez malo byt jedno, saq kto ako ce... ked raz nema wkus a zmachli sa od weci, jej problem, nechapem, co do toho skolu... ale ta ja sa nemalujem, lebo sa mi nece, debilne sa s tym citim a mam kopu dolezitejsich weci na praci, nez kydat si to na tvar
Ja chápem načo by sa "mali", aj keď sa s tým moc nestotožňujem, ale naozaj nechápem prečo by nemali, neznášam buzeráciu zo strany školy, ktorý s tými vecami nemá nič spoločné ...
Na niektorých pindajú ešte aj do dlhých vlasov a pod. ... Ja si väčšinou zachovávam nadhľad, ale pri takýchto veciach mi začína vrieť krv v žilách ...
Neviem či sa mám hanbiť ale dodnes som bola namaľovaná raz na súťaži a nemohla som to zniesť, takže ja sa vôbec nemaľujem, a neviem jak to prežijem na stužkovej...
Ale tak malo by to byť škole jedno, ale myslím si, že na ZŠ len fakt tu špirálu a tak , nie moc výrazné. A vlasy farbiť je normálne nemali by zakaazovať.
hah seci ze na zakladke je to zakazne...no ja som o tom nepocula nic,ale mne to mohlo byt jedno,ja som sa zacala malovat az v devine ...obycajny makeup na prekrytie vyrazok...inak som dost nevyrazna
Na našej škole (jeden úžasný gympel v LV), už zakázali veľké výstrihy, krátke sukne, holé pupky a tuším aj príliš priesvitné veci... proste... všetko, čo mám rada... A ešte keby zakázali aj maľovať sa... tak to by už bol koniec...
odteraz sa nebudem malovat teda ja si davam len spiralu ale nebudem si drbat ksycht ..ale make up si musim davat kym mam vyrazky a jazvyy...kym to nevybledne...nechcem byt velmi flakata
taak tak, nemam nic proti trosku zvyraznenia sa... proste trosilinku spiraly, mozno ze aj ceruzky.. niektore baby to ale fakt prehanaju.. ja som napr. makeup ani nemala na mojej tvari nikdy a tak skoro sa ani nechystam.. nepotrebujem to.. a tiez zbytocne sa nicit chemiami xixi
tak ked pridu do skoly zmalovane ako stetky ani sa tomu vedeniu necudujem a hlavne na zakladke ale pokial ide len o spiralu dake jemne tiene lesk a korektor tak v pohode
nemali by to zas tak prehanat ale nie ze pridu zmachlene siedmacky a nizsie
podla mňa je uplna blbosť zakazovať malovanie do školy. je ine ked pride nejaka baba zmalovana jak k**va a ked si da len špiralu a korektor.
nam zakazuje triedna sa malovať lebo že nechce aby sme vyzerali ako by sme mali 17. ja sa aj tak malujem ale len jemne aby som sa potom sama seba nezlakla ked budem nenamalovana
No u nás na zš je to každého osobná vec či sa maluje alebo nie.Myslím,že to zakázane nebude aspon u nás.Ja sa malujem, ale maximum špirala a nejaký lesk na pery... poznám tiež vela dievčat z našej triedy,ktoré chodia namalované,že až to boli a vyzerá to hrozne a myslím, že tiež by to vyzeralo hrozne aj keby namalované neboli.Polovica z tých dievčat su namyslené pipky
U nas je to zakazane... ale podla mna je to hlupost... niektore baby si daju len spiralu a maju zje*a a tie co si daju tiene, make upu pol kilo a ceruzku ze maju cierne aj na licach tym nepovedia nic... napr ja si davam jemne ceruzku a spiralu a zatial mi nikto nic nepovedal... nastastie..
no u nas to tak neberu jak zakladku...ale zasa stale pripomionaju ze to je vyberove gymnazium a ze ked sa chceme malovat alebo co tak mame ist na nejaku zakladku spet kde je to odvolene....tak ale co mame radsej vyzerat jak mumie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
na základke to u nás bolo a určite ešte stále je zakázané, aj vlasy si farbiť.
na strednej je to každému jedno.
1.nema to nic spolocne so skolou
2.nexapem preco
ale mne to je inak jedno, ja sa aj tak nemalujem....ale tak zasa ked sa nejaké 11 ročné decko zmaluje, tak to mi príde už také divné,...
Ale podľa mňa by to malo byť jedno ak sa dotyčná správa slušne a učí sa tak je to podľa mňa úplne jedno ako vyzerá ako sa oblieka.
ja si osobne myslim, ze keby som sa nenamalovala do skoly, tak sa zlakne a utecie aj skolnik
Ja chápem načo by sa "mali", aj keď sa s tým moc nestotožňujem, ale naozaj nechápem prečo by nemali, neznášam buzeráciu zo strany školy, ktorý s tými vecami nemá nič spoločné ...
Na niektorých pindajú ešte aj do dlhých vlasov a pod. ... Ja si väčšinou zachovávam nadhľad, ale pri takýchto veciach mi začína vrieť krv v žilách ...
No akonáhle badáme, že sa neučí tak jej môžme pindať do ksichtu, vlasov oblečenia, tak?
Ale tak malo by to byť škole jedno, ale myslím si, že na ZŠ len fakt tu špirálu a tak , nie moc výrazné. A vlasy farbiť je normálne nemali by zakaazovať.
Na našej škole (jeden úžasný gympel v LV), už zakázali veľké výstrihy, krátke sukne, holé pupky a tuším aj príliš priesvitné veci... proste... všetko, čo mám rada... A ešte keby zakázali aj maľovať sa... tak to by už bol koniec...
minuly rok sa jedna siedmacka tak dorobila a este si myslela ze je daco viac..
Ani mne nesedí machlenie sa každý deň u báb, ale nie si ty dobre mimo?
To si akože plánuješ dať ten makeup aj keď ti to je nepríjemné?
No tie holé pupky sú tak nezdravé, že môžeš byť rada, že to zakázali
nemali by to zas tak prehanat ale nie ze pridu zmachlene siedmacky a nizsie
nam zakazuje triedna sa malovať lebo že nechce aby sme vyzerali ako by sme mali 17. ja sa aj tak malujem ale len jemne aby som sa potom sama seba nezlakla ked budem nenamalovana
1.radsej dlhsie spima potom mam cervene licka
2. malujem sa len malokedy lebo ja to neviem