noo..chceli sme ísť s kamošmi na jednu chatu lenže potom to akosi zlyhalo:/...takže Silvoša oslávim dome-nakúpila som mrte vela zábavnej pyrotechniky a budem skákať po plafon že sa tento debilný rok konečne skončí...
no moc dobre tento den nazacina,no co bolo dobre na tomto roku,no toho bola malo,ale aspon ze boli take chvilky ,ale tak bucuci by mohol byt lepsi,nenahnevala by som sa,no vela toho je co by som cela v novom roku a netusim ako dnes budem oslavovat,to sa uvidi vonku ,ale no neviem neviem co z toho dneska bude,asi nic moc,no co ,kaslat nato,trapny silvester
caka maq viac prace,,, viac zaujimavej prace,,, nove skusenosti mozno, konecne doriesim b.m. s a a to by bolo fajn... inak ma caka len to ze zahodim cigy aj tak mi len zavadaju vo vacku,,, budem pit max len jednu kavu denne a naspet zacnem sportovat.. nejak som zlenivel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ale zas si treba povedať že birdz ešte nieje v záhube tak je čo oslavovať dufam že pre birz bude rok 2010 este lepsi....