„Nikdy nedovoľ aby Ťa strach z prehry, vyradil z hry!“

Dnes som dostal otázku, že čo som chcel byť v budúcnosti ako dieťa. Troška som zalovil v pamäti a nakoniec som zistil, že moderátor Moderátor ?! Smejete sa.. Myslel som moderátor v rádiu, mať vlastnú shoow a poslúchali by Vás ľudia, ako napríklad ty, kto to čítaš. Teraz si viem predstaviť, ako sa niektorí ľudia, čo ma poznajú osobne smejú. Ide o to, že môj hlas sa na to vôbec nehodí!!

Dúfal som, že sa mi môj hlas zmení, ale nezmenil sa. Možno to aj ľutujem, ale možno mi osud pripletie do života niečo iné, iné a lepšie. Troška teraz rozvediem otázku, ako by mala vyzerať moja relácia Chcel by som aby sa vysielala večer, asi od 22,00. Nie, nemyslím tým, že by to malo byť úchylné a vhodné pre ľudí 18+. Bola by to show, v ktorej by som mal obyčajných ľudí, známych ľudí a kecali by sme o veciach, ktoré nemajú ide prezentovať. Dnes z médií iba počuť, kto, kde a s kým sa vyspal, kto si kúpil aké autu, či kto mal čo oblečené. Vytvárame si názor na týchto mediálne známych ľudí a pritom ich nepoznáme z tej ľudskej stránky, aj ony žijú bežný život.. Tak čo, zdá sa Vám to choré ? Veď ide iba o sen, lebo Roman(čiže JA) žijem v realite. Dobrú noc!!

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
titusik  6. 2. 2009 23:35
viem odkial mas tu prvu vetu, vieeeem

A bru noc
 fotka
rom4n133  6. 2. 2009 23:37
Ten výrok je v každej druhej knihe Ale asi myslíš film "Moderná popoluška"
 fotka
marisue  7. 2. 2009 08:34
Co by si mi poradil ako moderator, keby som sa ta spytala ako spestrit nudny vecer?
 fotka
ewellyne  7. 2. 2009 09:41
podľa toho, čo píšeš by som tvoju reláciu podporila ! je pravda, že ľudia bažia skôr po info, kto, kde a s kým. ale určite by bolo zaujímavé spoznať známych ľudí z tej ľudskej stránky..
 fotka
nika42  10. 2. 2009 12:40
ja by som tvoju reláciu počúvala Každý deň
Napíš svoj komentár