Suroviny:
2 nátierkové maslá
2 šľahačkové smotany
200 g práškového cukru
5 lyžíc vaječného likéru
1 balíček veľkých piškót
1 hrnček silnej kávy


Postup:
Nátierkové maslá, smotany, likér a cukor vyšľaháme do hustého krému. Pripravíme si okrúhlu tortovú formu a začíname robiť vrstvy. Prvá vrstva je z piškót namočených v káve a ďalšia je vrstva krému.Vrstvy opakujeme a posledná vrstva je opäť krém. Poslednú vrstvu môžeme nakoniec ozdobiť grankom. Tento zákusok necháme odležať v chladničke aspoň hodinu.

Fajnotka, dobrú chuť

 Návod
Komentuj
 fotka
michellka  15. 11. 2009 19:38
mam vazne rada tiramisu ale myslim ze tento tvoj recept by si mala skor poslat do casaku alebo uverejnit na nejaku stranku o vareni peceni atd..
 fotka
cherrylka08  17. 11. 2009 20:10
hmm, treba odskúšať
 fotka
tomas  20. 11. 2009 12:59
@shelia nechcela by si natáčať recepty na kameru, za honorár?
 fotka
shelia  20. 11. 2009 14:09
@tomas to je pre mna velka vyzva , pisala som ti aj TS
Napíš svoj komentár