mnohí si myslia, že emo je totálna blbosť, a že ide vlastne len o image. ale tovôbec nieje tak. Ja viem o tom svoje. Som emáčka, a nehanbím sa to priznať. už dávno som si vymazala všetky veselé pesničky zo svojej MP3 a počúvam len to, na čo mám chuť.
Mamine sa zdá, že si nikdy nenájdem priateľa lebo som smutná, neviem sa smiať očami, a dokonca ani ústami. Samozrejme, že ma to štve. ale inak si myslím, že som úplne normálna baba. Mám svoje emocie, za ktoré sa sama na seba občas štvem. neodsudzujte ľudí skôr než ich sami spoznáte. my sa snažíme tiež nikoho neodsudzovať.

 Blog
Komentuj
 fotka
holaritka  9. 7. 2008 15:52
Všade samé EMO! Podľa mňa nie si úplne normálna baba ako píšeš, keď sa nevieš zasmiať a radovať zo života! A tie vaše emócie, no ako keby celý svet bol len o emóciach! Emócie sa nemajú dávať do popredia, kam by sme sa potom dostali? A mimochodom, štve ťa keď sa nesmeješ, tak prečo sa nesmeješ? To je logické nie? EMO má dosť divné zásady napr. podrezávanie žíl, smutné pesničky, tváriť sa smutne, obliekať sa do čierneho jak nejaká stará panna, .... Ja emo neodsudzujem, nech sa každý zaradí do skupiny akej chce, mne je to štyri, ale nech sa neľutuje a na nič nehrá, keď tomu nerozumie.!!!
 fotka
nightsoul  9. 7. 2008 16:16
myslíš že keď budeš EMO tak budeš šťastnejšia? lebo ja keď niečo robím, tak to robím preto aby som bola ŠŤASTNÁ.

a keď nejde len o image, načo potrebuješ vyhlasovať že si emo? nie je ti to potom jedno, ak si už fakt taká nezávislá?

ak je niekto stále smutný, zanevrel na radosť a pod., tak sa očakáva že je za tým nejaká veľká životná tragédia, napríklad smrť alebo čo, byť smutný len tak pre nič za nič je zúfalstvo, pózerstvo, nevedieť hrať s kartami ktoré ti život dá a len tak sa vzdať, lebo emo ti ponúka šancu sa na to vydrbať a byť bezprestania smutná, je veľká strata na kvalite života.

emo uz vychádza z módy, teraz je tu scene, skús sa radšej chytiť toho, keď chceš byť in(á)
 fotka
17shano  9. 7. 2008 16:27
nemám rád škatulkovanie ľudí...a mám taký pocit, že to celé emo je o móde. O rok-dva to už nebude v móde, možno príde niečo iné, ale v podstate emákov neriešim a je mi to jedno. A súhlasím s mojimi predchodcami.
 fotka
galinka  9. 7. 2008 16:54
emo JE totálna blbosť... Pokiaľ ide len o výzor, nech si so sebou robí kto chce čo chce... ale aby sa niekto prestal tešiť zo života len preto aby bol IN, aby bol štýlový? To je choré...

Keď ťa štve, prečo to nezmeníš? Inak byť smutný a tváriť sa smutne je rozdiel...

Takisto emócie nie sú len plač a smútok ale aj radosť a smiech.
 fotka
naconazov  9. 7. 2008 16:59
no nejdem pisat ze emo je blbost aj ked si to myslim od neska som sa rozhodla ze nejdem p°°ovat do inych ludi a ich presneceni...no a to ze si nenajdes chlapca je dost logicke myslim ze chlani nemaju zaujem o dokrvavene na smrt smutne dievcatka...vo veku od 11 maximalne do 13 rokov hadam s otho vyrasties!
 fotka
munky  9. 7. 2008 17:03
no lol uz som sa dlho nezasmial dalsie EMO sak teba to prejde.....raz...ked si myslis ze si tymto "stylom" najdes chlapca tak asi len nejakeho EMaca normalny chalan by pred takou holkou utekal kade lahsie co si reze ruky a nevie sa zasmiat to je moj nazor
 fotka
schizofrenik  9. 7. 2008 17:08
predošlé komentáre som nečítal ale: na emo ma najviac serie že si v poslednej dobe ľudia myslia že všetko je emO, či ide o nejaký gothic alebo metal alebo rock, a neviem odkedy sú šachovité veci emo !





čisto chore to je
 fotka
cy3aha  9. 7. 2008 17:52
Ay Ya SoM eMaCqA
Napíš svoj komentár