do p..e je to normalne, že človek stratí tých, ktorých má naozaj rád a ked´ sa to stane tak je za to zodpovedný len on, teda zase je on ten zlý?
mala som skutočne super kamošku. hovorili sme si všetko a potom som sa dozvedela, že ma ohovára pred cudzím človekom. Ona mi povie, že to nie je pravda, že to jej spolužiačky, ktoré mi to povedali, len zle počuli. no a potom sa na mňa opäť vykašľala a ja som do pamätníka svojej druhej naj kamoške napísala niečo o tom, aby sme našu KAMARÁTKU ignorovali, že ona má rada len svoju E.. a ona sa na mňa urazila a vôbec sa so mnou nebaví. Tak ozaj som ja tá zlá.
V piatok 15.11.2008 boli imatrikulácie. hrala som sa s vlasmi spolužiačky, s ktorou som kedysi sedela v lavici a tiež som ju brala ako babu, ktorej nemôžem síce povedať všetko, ale veľkú väčšinu vecí áno. jej terajšia spolusediaca veronika schmatla jej vlasy a hodila jej ich dopredu, aby som sa jej s nimi nehrala, a zároveň jej povedala, aby sa dala ostrihať. Som sa jej spýtala, prečo by si ich mala dať ostrihať, ved´ ich má zdravé a pekné. A ona na to, aby som sa dotoho nemontovala, ked´ sa rozpráva so svojou spolusediacou. Že sa mám otočiť dopredu a nepozerať sa na nich. Dobre otočila som sa.
Prišiel utorok. bola som v triede prvá. Postupne prichádzali spolužiačky. Potom prišli aj obe Veroniky, čo spolu sedia a pozdravili. Ja som nepozdravila a vybalovala som si veci z tašky. Potom mi tá protivná Veronika z piatku povedala: "Anka, zavri okno."
akoby sa v piatok nič nestalo. myslela som, že sa mi chce ospravedlniť za ten piatok. no ona nuč. ja som len pozrela na ňu, a d´alej som si robila svoje. potom som jej spolusediacu požiadala o kľúče od spoločnej skrinky a piatková Veronika jej povadala aby mi ich nepožičiavala kvôli tomu oknu. tak mi ich ani nepožičala. ja som jej začala hovoriť o piatku nech sa uvedomi a ona že sa so mnou nebaví. a opäť som ja tá zlá...

 Je to možné?
Komentuj
Napíš svoj komentár