Fuuurt sama...No kedze priatelov moc nemam...Zopar...ktori stoja vazne zato...lenze-hm.Asi sme typy tych slusnych dievcatek. Proste mesto, chlast, cigarety..ee to nemusime.A mame zatrhnute stale sme asi te mamickine 10rocne holky.
je sice pekne ze sa o nas staraju, a pomahaju nam ako len mozu a to vsekto okolo toho. Ale tak obcas by si clovek aj rad vyrazil s partiou, ovsem ak daku ma.
A tu je chyba urcite aj vo mne-ze sa neskutocne hanbim-a ked aj pride prilezitost s nekym sa spoznat-hm stratim rec-proste tiche hanblive dievca-NEZNASAM TO NA SEBE. Ale mozno by tomu tak nebolo-ak by mi pani maati dovolila stretavat sa napr.so spoluziackami. Problem bol len v tom ze oni vyrazali von a ja som v tom case prichadzala domov. A tak som vzdy skoncila doma-sama.
Mno zas na druhej strane, ked teraz vidim ako podaktore z tych spoluziacok dopadli-tak som asi aj vdacna mame zato ze ma drzala tak nakratko. Neviem proste co si mam mysliet-ake by to bol keby...
ALe boli tam aj osobky ktore mali podobny problem ako ja. Takze s tymi sa stretavam-chodime obcas von, k nam k nim a tak. No len mne to asi nestaci.Rada by som sa sla zabavit, uvolnit, odreagovat(nemam teraz na mysli spit sa abo nieco podobne),napr. ist na kupko, sadnut si do mesta na kofolu,pokecat aspon s nimi-lenze neviem ci su zakomplexovane alebo nieco podobne ale proste u nich to nehrozi. Takze teraz ži si...hladaj si partiu sama-a este ked sa hanbis jak pes, a ne a ne to odburat. Obcas ma tento stereotypny zivot vazne ze nebavi.
Uspokojujem sa len tymto: VOLAKO BOLO, VOLAKO BUDE.

 Blog
Komentuj
 fotka
cvokpunk  29. 7. 2007 20:44
hmmm enchcel by som takyto život by sa mi enpačil... inak aj ja som bol kedysi hentaky hambliví to je klasika to asi každy musíš sa proste prekonat a inak ta veta nakonci je original to si vravím od malička aj ked idem domov z takym vysvetčením že som skoro prepadol (sorry za chyby)
 fotka
duso211  29. 7. 2007 20:44
Awojj poznam take veciiii,ale casom povolia
 fotka
digitalko  29. 7. 2007 20:48
VOLAKO BOLO, VOLAKO BUDE je viera, v ktorú netreba veriť.

الأسطورة دين لم يعد يعتقد به أحد
 fotka
happychicken  29. 7. 2007 21:08
nebooj ne vsecky spoluziacky dajake spitacky su skus najst taku nejaku normalne sibnutu nic strasne ale zase ziadny hanblivko a bude lepsie nebojj
 fotka
hella  29. 7. 2007 21:30
jéééjda..moc to riešiš..zabaviť sa dá aj bez alkoholu a nevadi ze nemaš milion kamaratov...



srať na to...
 fotka
quixinka  30. 7. 2007 00:32
ja som bola tiež taká..ale skôr mesto ma nejako nebavilo.a v poslednej dobe ma to chytilo, chodíme si sadnúť do čajovne, v piatok zatancovať..nechodíme piť..ale zabaviť sa predsa treba, užiť si život..keď už nie teraz, tak kedy? vytiahni tie kamošky najskôr len tak si niekam sadnúť a ono sa to časom vyvinie
Napíš svoj komentár