No, hej pripady su super.. ale fakt ti herci... co ja viem. take o nicom zahrate... racej to mali robit inak, ako hentak-herecky...ale , ze by som bez toho nedokazala zit.. niekedy si to kuk...
Videla som to, sranda A mojej prababičke to stálne nedá pokoja.. od večera behá s tým, že "ale on je chudátko nezdravý, on to nevydrží, do rána si volačo spraví, uvidíte, bude to v správach.. chudátko, tak mi je ho ľúto.."
No videla som jednu časť a nikdy viac vôbec sa mi to nepáčilo, tie úbohé herecké výkony, ako to chcú najlepšie zahrať tie hádky, proste .... nemám slov
asi dva krat som videl ked som mal v pozadi pustene pri nete ..blbost.trapne herecke vykony.otazky sudcu a prokuratorky narazajuce mnohokrat tam kde to je nepodstatne a z nepodstatnosti vyvadzaju zavery .cele odveci .radsej neriesim a nezapinam.
Ja som to nekukala, ale dnes ráno, ked sme raňajkovali, mi rozprávala mamka, čo tam bolo no ja som skoro vypĺula celé raňajky z huby , keď som toto počula som nemohla, ma brucho bolelo som myslela, že nebudem schopná ísť do školy LOL
ci moze byt jedlo droga?? no jasne, co si nikdy nevidel tucneho americana/americanku?? alebo nemas velmi velmi rad nejake jedlo? alebo neexistuje nieco, co si musis kupit kazdy den? prosto apson malicky kusok?? no ja potrebujem skoro kazdy den nieco sladke-na ukludnenie.. nie vela..moja spoluziacka je zavisla na chipsoch..kamarat na pizze...vzdy sa nieco najde ja som bola kedysi zavisla na horalke..a vobec to nebolo smiesne ale terazs a viem krotit
@0 ...v tomto mas,teda upnu uplnu pravdu,ze by trebalo vytvorit samostatnu kategoriu na tuu choru relaciu..ja ju prave pozeram...no je to uplna hovadina..a to ze su to len herci,to sa teda nezapru..je to uplne vidiet...a este tyy obhajcovia,kua taak dristaju..momentalne..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
tie herecké výkony sú o ničom.
menej kukat tv!! viac si uzivat zivot ;o)
///zas neberte ma prilis vazne.. som len nevyspaty///
to s trávou som videla, haluz, dobre to zahral na tú babičku
včerajší si kuknem na nete...
@1 - veď to nemá byť o hereckých výkonoch...to sú len zrekonštruované prípady...
ale sudcu hra moj sused
Nápad je to dobrý, i tie prípady sú zaujímavé, len mi strašne vadia tí herci, hrajú to strašne neprofesionálne.
Aj ked sú to len ochotníci, aj tak je to strašné, to by hocikdo zahral presvedčivejšie a nemusel by byť ani ochotník alebo herec.