aj u Sonata Arctiva sa najde kopa pomalych a od "noveho "Nightwish - The Islander neni zly, Within Temptation taktiez ma kopu pomalych, pripadne ja mam rad Godsmack album The other side ked mam naladu na pomale, ale to je len moj nazor
odporúčam nááááádhernýýýýýý song CHASING THE DRAGON od Epicy. Simone v ňom spieva nádherne čisto a je to krásny najprv "mäkký" slaďák a zároveň potom aj metalový song v jednom
tých by bolo...myslim že na svete neexistuje nič krajsie ak orockove balady
spominane unfrogiven alebo od metallicy este fade to black, low man's lyrics, my friend of misery, guns-november rain, don't cry, estranged atd. , aerosmith-cryin, dream on....,
STAIRWAY TO HEAVEN, najuzasnejsia pesnicka nasvete a prekrasna balada....no tu by som sa fakt mohla velmi rozpisovat
@6 za sracky z finska povazujes napr. aj Nightwish hlavne stary alebo apocalypticu? ak hej tak si riadny debil, ze preto lebo tebe sa to nepaci tak ihned odsudis, skus to zahrat...
jednoznačne Him ma najlepšíe metalove balady, veď nie nadarmo sa ich album volá Love metal. Join me in dead, When Love and Dead Embrance, Close to the flame, The Sacrament, Beautiful, Wampire Heart - tak pri týchto pesničkách mi bezí mráz po celom tele milujeeem
a ešte by som pridala od Pearl Jam - Yellow Ledbetter....veľmi krásne
noo ja sa do toho moc nevyznam, z toho vsetkeho poznam najviac metallicu ale spoluziaci (super mega metalisti) mi poslali Stratovarius - 4000 Rainy Nights skus mozno sa bude lubit mne sa paci
co ja viem, Strapping Young Lad, síce to nieje nejaka baladicka kapela, dokonca sa ani nedaju brat vazne, ale v tje hudbe je vela vela bolesti a smutku obsiahnuteho..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
spominane unfrogiven alebo od metallicy este fade to black, low man's lyrics, my friend of misery, guns-november rain, don't cry, estranged atd. , aerosmith-cryin, dream on....,
STAIRWAY TO HEAVEN, najuzasnejsia pesnicka nasvete a prekrasna balada....no tu by som sa fakt mohla velmi rozpisovat
Viem ze Depeche mode nieje ani Rock, ani Metal... Ale texty niektorych pesniciek sú úžasné preto odporúčam Walking in my shoes a Macrovision
Sonata a Withinka je super
@6 kludni sa..
@7 od epica bych mala mat discografiu paci sa mi cry for the moon asi najviac
@9 diki
uz osm myslela ze mu budem nadavat sama.. nech sa nikto neopovazuje mi pindat na oblubenu skupinu !!!
@10 hej hej aj toho by sa mala tu niekde nachadzat discografia funeral of hearts rulez xD ...alebo Love and dead embrance..
@13 viac sa mi paco so sandrou nasic
a ešte by som pridala od Pearl Jam - Yellow Ledbetter....veľmi krásne
Chris Izaak- Wicked Game
Pain of Salvation- This Heart of Mine, Second Love
Sonata Arctica- SHY, Tallulah, Mary-Lou
Within Temptation- Memories napr, alebo Forgiven
Imagika- One more Day (a to je fakt kvalitka toto, hlavne po textovej stranke )
Pearl Jam a Alice in Chains- Alone
Stone Temple Pilots- Atlanta
Demons and Wizards- Wicked Witch
...a tak
a Last drop falls nic ako?
GNR-Dont cry, November Rain, Every rose has its thorn, Knocking on heavens door
Aerosmith- Dream on,Angel
Hammerfall- Alway will be, Dreams come true, Glory to the brave, The Fallen one, I belive a moja naaaaj srdcofka NEVER EVER
DragonForce-Trail of broken hearts
Rammstein-Ohne dich
Black Sabath-She´s gone
Annihilator-Only be lonely
Avantasia-In my defence, Cry just a little
Sonata Arctica- Tallulah, Shy
Stratovarius- 4000 Rainy nights, Forever, Dream with me
System of a down- Lonely day
nightwish- Eva, Swanheart,Forever yours
Metallica- Nothing else matters, the unforgiven, fade to black (aj od Apocalypticy)
Helloween-Forever and One
Within Temptation.- Angel, All I need, Wish you were here, Forgiven
Labyrinth-Falling Rain
Edguy.- forever
Nostradamus- Requiem
Megadeth-A Tout le monde
a mnooooooooooooohoooooooooooo dalsiiiich
@28 nemas zacoo, ked sa hovori o rockovych a metalovych baladach,tak to je nieco pre mna
my immortal ma zabijala
toto je ňamka
Led Zeppelin - Stawrway to heaven ....