Potrebujem radu: Mala som jedneho kamaráta, ktorého som mala aj mám strašne rada a myslím, že aj on mna chodievali sme vonku po zábavách, trávili sme spolu víkendy, chodievali sme aj ku nám ......no v tedy som mala priatela s ktorým nám to neklapalo a on
priatelku ma ako nahradu za teba, chce ta vyprovokovat - v takom pripade by som ho osrala, lebo by som proste nechcela niekoho, kto sa takto zahrava s druhymi
druha moznost: je s nou uprimne rad (co si teda nemyslim, ze by bolo normalne presedlat na niekoho ineho po tak kratkom case a mysliet to vazne) a uz s tym nic nespravis, okrem cakania a tajneho dufania, ze im spolu nebude dobre, co by si nerobila, ak by si ho mala naozaj rada.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
teraz su dve moznosti:
priatelku ma ako nahradu za teba, chce ta vyprovokovat - v takom pripade by som ho osrala, lebo by som proste nechcela niekoho, kto sa takto zahrava s druhymi
druha moznost: je s nou uprimne rad (co si teda nemyslim, ze by bolo normalne presedlat na niekoho ineho po tak kratkom case a mysliet to vazne) a uz s tym nic nespravis, okrem cakania a tajneho dufania, ze im spolu nebude dobre, co by si nerobila, ak by si ho mala naozaj rada.
kazdopadne je to prehra:prehra
*
prehra : prehra
venuj sa radšej priateľovi