ked sa vam nepaci ignorujte koho to zajima nech rozmysla
pride chlap v uniforme do kaviarne..objedna si kavu...servirka mu donesie blocek... na druhu stranu blocku nakresli chlap zelenym perom trojuholni,stvorec.a kruh...servirka na nho pozrie a s
16 jj potom mi doplo ked som to citalal 2krat ze teoretikus si to mohla tka mysliet
wa idm radsej buvat nervoznasom chlap ma skusk us kapelou a neodpisal mi na sms hm a dnes mi celkovo pisl len 1sms..no to buduci tyzdne jked pojdme k nemu tka m bude bombaRDOVAT SMSKAMI..HAJZLIK JEDEN
@20.... nvm mozno....dzfam...a dufam ze uz ma za mna nahradu ...no bieda bieda vztah na dialku mi ostava sa spoliehat na to ze sa uz stacil vybehat za tieroky ved uz to je ujo v rokoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
stvorec neviem co to znamena
kruh - ked sa lod kurit stale dokola tak horko tazko dojde niekde
a co ten svorec naznacuje.
teta servirka asi neni moc blba
Ze ked ja sa konecne nejak snazim zmenit k lepsiemu,tak okolo seba stretnem len jebnutych ludi (aúú)
to som myslela len ako tetu servírku
wa idm radsej buvat nervoznasom chlap ma skusk us kapelou a neodpisal mi na sms hm a dnes mi celkovo pisl len 1sms..no to buduci tyzdne jked pojdme k nemu tka m bude bombaRDOVAT SMSKAMI..HAJZLIK JEDEN
Aj snaha sa ceni