Bez peňazí je život ťažký, hlavne ak nemáš z čoho platiť účty, bývanie, jedlo, ale ani peniaze nie sú všetko, veľa ľudí má aj peniaze, ale sú napríklad chorý, nemajú šťastie v živote a podobne.
Takže súhlasím s tým, že keby si nemala peniaze bolo by to ešte ťažšie. život je podľa mňa nespravodlivý, niekto má všetko, v živote sa mu darí, prežije život ako z rozprávky a niekto má v živote iba problémy. :/
myslím,si že najlepšie je mať tích peňazí tak akurát...pretože bohatí ľudia sú v živote vždy nesťastní...nakoniec aj tak zistia,že peniaze nie sú všetko.dôležité sú iné hodnoty.Peniaze len kazia ľudí,všetkých pracháčov ,ktorých som v živote stretla,som nemohla ani cítiť.jasne každému dávajú najavo,že nie sú na ich úrovni.
tu otazku si podal tak, ze sa da vsetko v odpovediach tak vivratit. "Peniaze su na zabezpecenie, na zivobitie a nie na to, aby bolo nieco v zivote lahsie". Na to aby bolo nieco v zivote lahsie je uplne nieco ine. A to je mienka o zivote, ako takom. Ked si myslism ze je zivot tazky tak je tazky ... a ak niekto nema peniaze tak jasne, na co ine to zvalit ako na to, ze bez penazi to nie je lahke. No niekto ma peniaze a ma to tazke lebo nevie kde ich minut.
Išiel by si do školy/roboty, nebyť peňazí?(Zamestnával/vyučoval by ťa niekto, nebyť peňazí?)Vyrobil by tie niekto počítač a pripojil ho k internetu, nebyť peňazí?(Mal by si elektrinu, nebyť peňazí?)
Viem, že sa nepýtaš na toto, ale bez peňazí už spoločnosť nemôže fungovať.(Kvalitatívne a kvantitatívne najdôležitejší dej na Zemi nie je fotosyntéza, ale inflácia.)
A keby ste v rodine mali omnoho menej peňazí, bol by život jednoduchší?WTF?!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Takže súhlasím s tým, že keby si nemala peniaze bolo by to ešte ťažšie. život je podľa mňa nespravodlivý, niekto má všetko, v živote sa mu darí, prežije život ako z rozprávky a niekto má v živote iba problémy. :/
Viem, že sa nepýtaš na toto, ale bez peňazí už spoločnosť nemôže fungovať.(Kvalitatívne a kvantitatívne najdôležitejší dej na Zemi nie je fotosyntéza, ale inflácia.)
A keby ste v rodine mali omnoho menej peňazí, bol by život jednoduchší?WTF?!