@10@11 Aj ja občas bývam smutná, aj sklamaná aj sa občas cítim zradená... čo ale za dôvod na založenie diskusie nepovažujem. Diskusia má za úlohu navodiť nejaký problém, nejakú tému, nejakú konkrétnu otázku o ktorej potom ľudia diskutujú...
@mielikki Ale tebe tam fórum ešte relatívne sedelo (resp. tvoj príspevok sa dá pochopiť aj keď tam máš fórum) len mňa to potom zmiatlo
@sashinushka Každý človek bol iný aj keď ja som mala 12. Neviem o nijakej zmene ktorá by ti mala prinášať takéto problémy - dokonca by som povedala že vy si väčšinou tie problémy vnášate do života sami, keď sa snažíte byť príliš skoro dospelí a v dobe, keď sa máte ešte venovať hrám, kamarátom a sami sebe, riešite partnerské vzťahy a podobné záležitosti...
@narazuvzdornaa tak som možno napísala bez uváženia hneď to čo ma ako prvé napadlo. Ale to je choré keď toto píšu 12 ročné dievčatá... a takáto téma sa tu absolútne nehodí..... určite ju tu nebude nikto ľutovať a budú ju tu považovať za 12tku čo sa hrá na dospelú a rieši tu veci na ktoré má čas min. 5 rokov.
dievca chcelo mozno len utesit zacalo sa do nej navazat neviem kolko kokotov uplne bezdvovodne zacalo reagovat zmatene /v jej veku kludne ospravedlnitelne/ vlastne neviem preco sa niektori starsi ludia spravaju dementnejsie ako toto 12 rocne dievca.
ta diskusia je po pravde hovadina ale tiez jej uroven udava aj inteligencia tych prispevkov v nej. samozrejme ten moj je strasne inteligentny tak sa kludne mozte zacat navazat aj do mna. adieu
ako viete ze riesi vztahy??? co ked ma problemy doma? nie vsetci rodicia su dokonaly... alebo v skole.. deti vedia byt riadne svine.. ako viete co ju trapi?? niektore deti su nutene rychlo dospiet vplyvom okolia.. nikto nepovedal ze je to nestastna laska.. a nikto nepovedal ze musi mat dvanast ked to tam ma napisane
ako viete ze riesi vztahy??? co ked ma problemy doma? nie vsetci rodicia su dokonali... alebo v skole.. deti vedia byt riadne svine.. ako viete co ju trapi?? niektore deti su nutene rychlo dospiet vplyvom okolia.. nikto nepovedal ze je to nestastna laska.. a nikto nepovedal ze musi mat dvanast ked to tam ma napisane
@sashinushka ale nebud smutna zivot ma velku hodnotu a kazdy ma blbe a lepsie obdobia tak ak to teraz prekonas, potom bude zase dobre kazdy problem sa da vyriesit neboj sa aj ten najhorsi
čo dodať, skoč! ako fakt skoč! neverím, že na to máš a neverím, že skočíš... ak by som ťa vtiahol niekde na strechu poriadneho baráku a postavil ťa na kraj, aj tak by si neskočila a ak by som ťa začal šťuchať a rýpať, držala by si sa zábradlia ako kliešť, tak buď láskavá a nerob si hanbu a skoč!
12 ročné decko, ktoré je smutné a nevie čo zo sebou, teraz je dotknuté a robí fóra (alebo fóry)...
Keby som aj ja mal takto reagovať, skočil by som už tisíc krát a birdz by ma mal plné zuby za každodenné otravovanie nejakými hovadinami na spôsob " (((("
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
Vskutku.
Na toto naozaj stačil stav...
ale niee,holka nerob fory,kukni si radšej futbal hra chelsea s ac milanom...potom si chod spat a uvidis,zajtra bude líp
@h8u vďaka za upozornenie, už som sa zľakol že sa druhýkrát nezasmejem
@sashinushka Každý človek bol iný aj keď ja som mala 12. Neviem o nijakej zmene ktorá by ti mala prinášať takéto problémy - dokonca by som povedala že vy si väčšinou tie problémy vnášate do života sami, keď sa snažíte byť príliš skoro dospelí a v dobe, keď sa máte ešte venovať hrám, kamarátom a sami sebe, riešite partnerské vzťahy a podobné záležitosti...
Uznávam, bez tejto témy by sa to tu obišlo.
ta diskusia je po pravde hovadina ale tiez jej uroven udava aj inteligencia tych prispevkov v nej. samozrejme ten moj je strasne inteligentny tak sa kludne mozte zacat navazat aj do mna. adieu
12 ročné decko, ktoré je smutné a nevie čo zo sebou, teraz je dotknuté a robí fóra (alebo fóry)...
Keby som aj ja mal takto reagovať, skočil by som už tisíc krát a birdz by ma mal plné zuby za každodenné otravovanie nejakými hovadinami na spôsob " (((("