@decay jasne ....musia zalozit nejake hlboko intelektualne forum typu : vysoke skoly ...prosim poradte ...masmedialka v po alebo v ba a podobne ze ...kto rozhoduje o tom ktore forum je hodnotnejsie , snad ty ?
@decay fora na jaku skolu riesi par ludi tu ..a aj tak pochybujem ze niekto k takemu foru moze napisat objektivnu odpoved ..lebo vacina ludi nestuduje 1 odbor na dvoch rozdielnych skolach aby to vedeli porovnat ..... asi to video az take hlupe nebude ked ma na yt miliony zhliadnuti ze ?
@elemia ...ale sak ked sa ti daco nepaci na forme akou som to urobil nechaj si svoj nazor pre seba ...zaobidem sa bez neho
@strommen2428 tak ale ludia maju vacsinou skusenosti, resp mozu mat kamaratov, ktory studuju ten isty odbor na inej skole a co to sa od nich dopocuju urcite to dava vacsi zmysel, ked clovek zalozi forum ohladne studia, ako ked niekto da video bez popisu atd..
a pre mna za mna, neh ma aj 300 milionov na youtube, ja teraz neriesim yt, ale birdz a forum na nom..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a teoreticky o tom "rozhoduju" uzivatelia, ktorym som aj ja
@elemia ...ale sak ked sa ti daco nepaci na forme akou som to urobil nechaj si svoj nazor pre seba ...zaobidem sa bez neho
pokial si ty este nedospel k tomu prijat nejaku kritiku, tak radsej nezakladaj ziadne fora.
a pre mna za mna, neh ma aj 300 milionov na youtube, ja teraz neriesim yt, ale birdz a forum na nom..