Takže, chodila som s jedným chalanom tak približne 5 rokov... Je to taký zvláštný, taký iný vzťah...Všetko je na začiatku /ako stále/ krásne, ale časom sa to kazí až natoľko, že sa stále rozídeme...ale nakoniec aj tak bez seb
vyzerá to byť na hajlza..ale sdcre si bohužial nevyberá....ja ti nemám čo poradiť..mám len 15..ale aspon ti chcem povedať že ti držím palce nech sa rozhodneš nakoniec správne baby musia držať spolu
kazdy si je strojcom svojho stastia a pytat sa na svoje stastie druhych je trochu od veci. ak sa rozidete zasa sa date do kopy ako si to pisala tam hore.
"ak chces byt stastna mas na to svoju ruku staci len zobrat noznicky a roztrhnut medzi vami stuhu ktora vas zblizuje"
Taky vztah nema z mojho uhla pohladu cenu, ak si ta nevazi ako zenu, co z tvojej spravy mierne zistujem, nechaj ho. Najdi si priatela, s ktorym budes stastna, takeho, pre ktoreho budes jedina a bude ta milovat a nebude vyhladavat kamaratky na eroticke sms, ani nic podobne. Nepokaz si svoju mladost nespravnym chlapom. Vela stastia a neber ohlad na to, ze ste spolu 5 rokov, niekedy si lepsie rozumies s clovekom, ktoreho poznas 5 minut ako s tym, s ktorym si cely zivot
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
"ak chces byt stastna mas na to svoju ruku staci len zobrat noznicky a roztrhnut medzi vami stuhu ktora vas zblizuje"
Ale je to len rada, rozhodnut sa musis ty sama