jasne.. ale len raz.. s kamaratom .. piratov a ked uz sme raz kradli tak sme sa ulakomili aj na squasovu lopticku co sme zbadali vedla. stala asi 3kila a bola nam totalne nahovno milujem tesco..
palgaty z časopisov v tescu, odznaky, pitie(vzdy sa napijem a potom ho tam necham poloprazdne ale este ma neprichytili nastastie...hmm co len zo mna bude
Ja asi v 5 triede na zakladke s bratom kriedu a to pred celou triedou a nikto si to nevsimol to si dovolte a iba sa vsetci cudovali, ze kam oo tie kriedy miznu
No... v obchode nie, ale dnes som v jedali ukradol perrnik a mohol som mat fakt pruser, lebo nasa veduca jedalne je dost *****... a tak zvycajne kradnem jedlo u susedov...
Ked som mala 10 som nemala dost penazi na nakup, predavacka mi to predala a ja som jej slubila, ze jej na druhy den donesiem drobne co mi chybali... ale zatial to slubene zajtra nebolo...
ked som mala sest som potahla zuvacku zo samolepkou z nasej malej jednoty.....som cela tu samolepku........a pravidelne kradnem segre sladkosti........FBI ......podte si po mna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ked som mala 10 som nemala dost penazi na nakup, predavacka mi to predala a ja som jej slubila, ze jej na druhy den donesiem drobne co mi chybali... ale zatial to slubene zajtra nebolo...