Vybuchli vám už niekedy nervy tak,že ste sa neovládli a pustili ste sa do človeka? Alebo naopak nasrali ste niekoho a ten vás zmlátil? Alebo sa viete ovládať? Mna ked niekto naštve,tak sa väčšinov ovládnem...
Ja mam v tomto stastie ze ja nevyvolavam spory,a domna nikto nerype.Ale hej,stalo sa,jeden chalana jebnuty stale otravoval baby,tak ja som mu len picoval,ale ani nenadaval,iba slusne vysvetlil,tak pochopil a dal si otocku,a bitka nebola zapotreby
vsetko sa da riesit slovne to je jasne. a keby ako povedal napr miroo, ze by slo o babu tak ta bab by ho poslala do pice a ak by nepoluchol trestne stihanie by pomohlo. lebo kazdy je silak pokial nejde do tvrdeho. mam to overene.
Raz davno, ked som mala vypite, tak som sa pustila SLOVNE do jedneho hajzla od nas z dediny, bo vyrival furt a tak a skoro som sa aj pobila nastastie tam boli moji kamosi ti ma ukludnili a som im vdacna, bo by to asi so mnou velmi zle skoncilo
ja neznasam takych chalanov, co nemaju pevne nervy a uz vobec nie takych, co len tak z nicoho nic do druhych vyrypuju a chcu sa mlatit.
A keby o mne povie nejaky chalan ze som k.rva, tak samozrejme by ma potesilo, ze by sa ma moj chalan zastal, ale určite by som nechcela, aby sa pobil, sak by som sa bala, ze by sa mu nieco aj stane. Zatoze je jebnuty ten dotycny, tak nemusi byt jebnuty aj moj chalan.
ja som asi velmi vybusny typ cloveka vzdy ale vzdy sa nahnevam na spoluziaka vacsinou a potom ho zbijem ale my tak v ramci srandy inak sa ani nebijem.. pokial nemam na to dobry dovod....
nieze zeby som sa niekedy nejako vazne pobil ale keby o nieco islo tak sa jednoznace postavim za svojich, sera ma tato doba vsetko riesit slovne, kde su tie casy ked sme dostali do ruky kijak maximalne mec a hura na druhu tlupu pobit sa kusok zeme za svojho krala, hurraaaaaaa teraz len potlacame svoje pudy a tomu hovorime sebaovladanie picoviny nevravim ze stojim za ludmi ktory pridu desiati vyhliadnu si niekoho len tak z prdele a rozmlatia ho na kusky vravim len ze niekedy je zdrave ked sa napriklad chlapec pobije za svoju caju
vela krat sa mi stalo ze som sa skoro pobila ale vecinou som to vyriesila slovne, a teda davam za pravdu Tommyhot a nie pre kazdu hlupost by sa mal clovek bit ale v lete som sa len thak z haluze bila s bratrancom a tak vazne pred tromi rokmi s jednym chalanom s ktorym som teraz kamaratka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A keby o mne povie nejaky chalan ze som k.rva, tak samozrejme by ma potesilo, ze by sa ma moj chalan zastal, ale určite by som nechcela, aby sa pobil, sak by som sa bala, ze by sa mu nieco aj stane. Zatoze je jebnuty ten dotycny, tak nemusi byt jebnuty aj moj chalan.
dpc sak ty si do kazdeho zacinas... furt si musis dokazvovat svoju silu nad druhymi
A to si hovoria policajti