podla mna urcite birdz, nepoznam to tu dlho ale su tu ludia s ktorimi sa da rozpravat a hlavne sa tu da prejavit svoj nazor... pokec bol zo zaciatku fajn ale teraz myslim ze je to dost desne
myslim ze tieto dve veci sa nedaju porovnavat pretoze su natolko odlisne ze v obidvoch ide o nieco ine , pokec je o miestnostiach , spaja ludi zo spolocnimy zaujmami , je dobry na rychle znamosti , alebo ked niekoho surne potrebujete rychlejsie si tam najdete niekoho ... nho ale ten niekdo moze byt zasa hocikdo , tu si mozete ale pozriet , ako prispieval kade tade , jeho stavy , blog , proste tu si mozte utvorit o cloveku ucelenejsi nazor a nieje tu ziadne sklo ze by ste len vlastne odpovedali na nieco napisane pre vsetkych ... nho proste mne sa Birdz a Pokec zhoduju len v malo veciach , je to ako porovnavat Rihanu a Missy Elliot odlisne styl zato ze su obidve cierne nejde im o rovnaku vec... tuc doklepal som kdo ma nechape nevadi
@4 keby som si mal vybrat spomedzi Rihany a Missy Elliot, tak by som si vybral asi Missy Elliot, lebo Rihanu, nie, ze neznasam, ale nepaci sa mi to, co spieva , a ano, porovnavat bidz a pokec sa neda, tu , mozno, nie su uchylaci
ale tu ide skor o to podiskutovat si.. popripade sa daco dozvediet.. prejavit nazor.. popripade sa pohadat a dakedy sa ustat smiechom po precitani niecoho... na pokec som prestal chodit ani neviem ci som tam vobec dakedy chodil proste nikdy ma to niak nezobralo... ani booom.. davnejsie telnet a to tu asi ani nikto nevie co je ( az na par vynimiek ) takze ja som za birdz... je to take prijemnejsie diskusne forum pre mna s viacerimi vymozenostami
J a musim tiez len suhlasit s tym ze birdz je uz o vela lepsi ako komerny a uchylny pokec so samimi "big pokec girls & boys" jedina normalne miestnost na pokeci je Eock n roll inak je to vsetko jeden velky bordel , to je vsetko , len tolko som chcel
skôr BiRdz... všetci dobre vieme ako to chodí na pokeci, však? a všetci aj dobre vieme prečo odtial veľa ľudí odišlo, resp. pozrie maximálne mail... takže asi preto
Chcem vidieť človeka, čo by na birdzi komentoval pokec ako lepší To by bola haluz, ako prísť do mešity a presviedčať, že kresťanstvo je ten správny smer, správnejší, než islam
birdz, vdacim birdzu za vela a je tu vela uzasnych ludi a aj ti co som ich poznala, tak som sa s nimi zblizila vdaka birdzu, pokec je taky masovy skor, tu je to take "mensie" a lepsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
@4 tak tak
ale tu ide skor o to podiskutovat si.. popripade sa daco dozvediet.. prejavit nazor.. popripade sa pohadat a dakedy sa ustat smiechom po precitani niecoho... na pokec som prestal chodit ani neviem ci som tam vobec dakedy chodil proste nikdy ma to niak nezobralo... ani booom.. davnejsie telnet a to tu asi ani nikto nevie co je ( az na par vynimiek ) takze ja som za birdz... je to take prijemnejsie diskusne forum pre mna s viacerimi vymozenostami
abo ako mi to vyhovuje