Cawte , chcem sa vas spytat , kedy ste prvy krat boli niekde na diske ale myslim na tekejn, ze ste povedali rodicom idem na disku a oni povedali dobre chod ?? lebo ma to stve
ja som mala myslím 15 alebo tesne pred 15kou a bola som párkrát tým štýlom, že som prespala u kamarátky a nevedeli, lebo už z princípu som si myslela, že by ma nepustili
a raz sme išli s mankou od babky a niečo sme sa bavili že kamarátka bola na diskotéke a neviemčo, a ona že či aj ja nechcem ísť, prečo nechodím.. tak som chodila, no
ta neratam tie dedinske ci ako?.. vedlebo totam som napr zo sestrou a niekedy aj smamou atak na drumke som bola pvykrat asi v 15 16 no v prvom ročniku a to len tak tak! matotak bavilo zeeste somsa vratila potom ale.. napriklad dneska som chcela ist prvykrat na tau riadnu discu no "riadnu" .. ale vcera som uz bola niekde tak pass. nejdem to ani skusat sa pytat a dako to ani este nepotrebujem..
v 13tich som prvy a posledny krat povedala ze idem na diskotéku a oni ze dpbre len ziadne somariny ... dovetdy to bolo ze idem spat ku kamoske a tak .. a od vtedy je to tak zase .. neviem preco .. dnes sa chystam zase nasi o tome ste nevedia a mam obavy co poviem neviem cim to je
keď som mala 15 moja prvá diskotéka, konzultovala som to s otcom a ten ma pustil potom postupne som to oznamovala aj mame a teraz už na diskotéky nechodím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
a aj to musela maminka tatka presvedčiť, aby ma pustil
a raz sme išli s mankou od babky a niečo sme sa bavili že kamarátka bola na diskotéke a neviemčo, a ona že či aj ja nechcem ísť, prečo nechodím.. tak som chodila, no
"Ideš na dedinskú zábavu?"
Začala sa mi smiať či som si nič lepšie nevedela vybrať a pustila ma.. s ocinom to bolo už horšie
na prvej diskoteke som bola nedavno, len som im to oznamila ze idem pozriet,nebol ziadny problem.
nie ako tá dnešná vydrbaná škôlka čo tam lezie aby tam robili bordel a chlastali.
inak nadpis fakt k téme (ach)
Dokonca ma v 17 pustili samého na diskotéku do Prahy
nuž čo, každý raz musí šliapnuť vedľa
a normalne uz sama asi v 14..