Ked uz sa tu rozoberal ten ženský orgazmus tak by ma zaujimalo ako ho rozpoznat...? mam na mysli veci ktore zena nemoze predstierat... ako to my chlapi spozorujeme ze ho fakt mala...? inak pre mna osobne orgazmus zeny nehra az taku velku rolu pretoze viem
nemaju nahodou pri tom aj take nejake stahy(neviem jak to popisat)... take nieco jak chalan... bo ja som sice este sex nemal len som sa tak s priatelkou maznal a thak som jej robil rozne vzrusujuce veci a ze ci mohla mat pri tom orgazmus???
@0 - no, vraj má žena pri orgazme rýchle sťahy svalov okolo análneho otvoru (áno, zadku), a tie sa predstierať nedajú. ale tak všeobecne... ak nie si dosť pozorný na to, aby si to rozpoznal bez nejakých rád, tak pravdepodobne nie si ani dosť pozorný na to, aby si jej ho spôsobil... nič v zlom.
heh no ja vam to vysvetlim chlapci hehe no orgazmus zacina tymi stahmi( aLE v posve) no ale to sa da aj stimulovat tie stahy..niektore baby orgazmus nikdy nedosiahnu..ale znak je ze po dosiahnuti orgazmu..sa cela posva stiahne a baba uz nema chut na sex..takze asi tak atych stahov byva od 3-15 hadam v tom mate jasnejsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
A vy pri tom kričíte?
A áno, sťahy. To súhlasí. Ale to nemusí byť už orgazmus.
Ak chce žena ľahko dosiahnuť orgazmus, teda, ak ide len o fyzické uspokojenie, tak na to je najlepšie orálne láskanie.
Ale pri milovaní ho dosiahnuť nemusí a aj tak sa jej milovanie páči. Tam už ide o spojenie tiel, spojenie duší, proste o niečo viac ako pri orále.
A neviem, na čo by ktorej bolo dobré, aby niečo predstierala.
A ako by si to ty zistil? Tak začne byť udychčaná, rýchlo jej bije srdce a troška sa stiahne. Možno jej potom zbadáš taký ten pohľad v očiach.
to je asi jediný spoločný znak lebo každá baba to prežíva inak
a k fooru: myslim ze plač a slzy vela ludi nepredstiera/aj to je znakom/...ale poznam aj takych ludi
a chalan pokial vie o com to je, tak to zisti a je to velmi prijemne pozerat, ako zena preziva orgazmus
inac na nete je vela clankov aspon pre tych, ktori to nevedia rozoznat, alebo sa chcu priucit