nedavno mi kamaratka napisala ze ci uz mam darceky na vianoce a ja som sa zhrozila saq je este len zaciatok novembra ....ked sme uz pri tom co dat chlapcovi na vianoce,meniny alebo narodeniny?alebo ocovi ci bratovi?....vo by potesilo vás alebo aké máte
@holyknight ja som počul, že sa zmenil zákon a sex je, od 1.1.2008, dovolený už od 14 rokov. Neviem čo je na tom pravdy, ale tvrdilo mi to dosť ľudí...
(1) Kto vykoná súlož s osobou mladšou ako pätnásť rokov alebo kto takú osobu iným spôsobom sexuálne zneužije, potrestá sa odňatím slobody na tri roky až desať rokov.
super darceky najdes na www.malydarcek.sk maju tam dobre veci ale co je super tak ti ich urobia na zelanie rozne privesky z chirurgickej ocele alebo klucenky a maju tam aj identifikacne stitky na krk z chirurgickej ocele kde im napisete ake chcete na ne udaje a oni vam to vyrobia. mam ich doma super mozem len odporucit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
» www.birdz.sk/forum/prekvapko...
» www.birdz.sk/forum/originaal...
» www.birdz.sk/forum/darcek-ka...
» www.birdz.sk/forum/aky-darce...
» www.birdz.sk/forum/darcek-k-...
» www.birdz.sk/forum/co-by-som...
» www.birdz.sk/forum/originaln...
» www.birdz.sk/forum/aky-darce...
nech sa paci...
@holyknight ja som počul, že sa zmenil zákon a sex je, od 1.1.2008, dovolený už od 14 rokov. Neviem čo je na tom pravdy, ale tvrdilo mi to dosť ľudí...
a inak dobrý výber linkov
btw :
§ 201 Trestného zákona
(1) Kto vykoná súlož s osobou mladšou ako pätnásť rokov alebo kto takú osobu iným spôsobom sexuálne zneužije, potrestá sa odňatím slobody na tri roky až desať rokov.
vies co daj mu zejebat
žartovné erotické pomôcky, čo ponúka sexshop