Čusss ľudkovia..Čo si myslíte, ktorí z letných festivalov je najlepší? Na ktorých ste boli?...Ktoré sa vám zdajú najlepšie a ktoré najhoršie?....Robil niekedy niekto dobrovoľníka na festivale?....dííík
.. noo ja sa chystam na pohodu...teda ak panboh da a ak vyssia moc teda hlava rodiny dovoli....ale za povsimnutie stoji aj reggae festival...hmm-mmm.. ..uvidíí me
tak o jednom kde pôjdem 100% tak to sú festivaly orange... na niektorý pôjdem pre zábavu a na niektorý robiť. ešte sa uvidí ako ale na každom jednom ma budete vidieť.
@7 oni tam pobehovali z takymi "vidlickami" a zbierali odpadky, ale že to iba tak a boli na festivale a robili čo im vraveli..mne vravela len o tom zbieranii smeti
@8 mne ide o to ze tam mam vela kamosov a nahodou aj kabati boli dobri aj taky napr The Heavy, ti sa mi mrte pacili...plus klasicke slovenske...myslim,ze za tu cenu je to fajn festival
musim kupit listok na pohodu kym je cas aj ked cena uz teraz je pekne vysoka a co sa tyka hodokvasu tak uvidime co ponuknu, ale velke nadeje si nerobim, ta rakuska produkcia z toho spravila sracku :/
@16 jasne bola tam s priateľom.Pôvodne si mysleli, že tam budú veľa makať,ale ze nie..Bolo vraj super a že mali zadara vstupko a potom dostali nejaky cash ete...ale presne neviem...
pohoda je...pohoda skratka no a potom som bola aj na zakovici a rudave ale vyhrava rudava lebo zakovic nema do rana reggae a rudava ma aj jazero a je to take troska sockarskejsie
no a videla som tu dakde uprising to som tento rok nestihla aaaleeee pocula som o tom same pozitiva
a bola som na takom malinkom jednodnovom vtedy na myjave vstup za dobrovolne,a uplne mile to tam bolo,faktisticisticky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
topfest je úplná chujovina, nebyť slayeru tak tam nejdem
Tento rok sa modlím aby nám vyšlo Česko... Jeden z letných snov ...
Ale chcem ísť aj na Rockfest do Sniny váááá ten je peckový...
Na inom som síce nebola, ale nevadí. Líbilo se mi.
Ha! Vlastne! Bola som na Kamawarde Ale to nie je festival.. asi.. Nevadí, pochválila som sa.
no a videla som tu dakde uprising to som tento rok nestihla aaaleeee pocula som o tom same pozitiva
a bola som na takom malinkom jednodnovom vtedy na myjave vstup za dobrovolne,a uplne mile to tam bolo,faktisticisticky
Jednoznacne Pohoda a Wilsonic. Tie boli najlepsie minuly rok!
A ak bude dost casu, tak idem aj na Topfest, Uprising, Aquabeatz,
Dalej, deti moje, zla sprava, Hodokvas tento rok NEBUDE.
Necudujem sa, po minulom roku, katastrofa.