Ja sa priznám, že ten prvý anjel sa mi, čo som ho asi dva krát počul, páčil ...
Ale .... Všetky tie songy sú na jedno kopyto a keď to vkuse niekde hrá pôsobí to strašne vtieravo, stretu s tým mi už stačilo, už môžem pokojne zabudnúť, že také niečo nikedy existovalo ...
radio nepocuvam, tak sa mi nezunujuu
teda nepocuvam ho tak casto
najviac sa mi paci mesto v nas
a najskor ked vysiel prvy singel tak som si ich moc nevsimala, aj ked klip maju uplne ze WOW, cakala som ze co este vydajuuu a mesto v nas je krááááááása
vraj opakuju po KEan prebrali nejake zvuky ale podla mňa je to jedno, su fajn, maju chytlave songy len po čase tie songy unudia...takže taky lepší prúmer
komajota???, ze vaahas .. ved oni su peckovii ja ich mam velmi raaad ... dost sa mi paci hudba aku robia a vsetky pesnicky od nich su super no najviac na mna asi urobili dojem Anjel , Zolik a Prah
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ale .... Všetky tie songy sú na jedno kopyto a keď to vkuse niekde hrá pôsobí to strašne vtieravo, stretu s tým mi už stačilo, už môžem pokojne zabudnúť, že také niečo nikedy existovalo ...
teda nepocuvam ho tak casto
najviac sa mi paci mesto v nas
a najskor ked vysiel prvy singel tak som si ich moc nevsimala, aj ked klip maju uplne ze WOW, cakala som ze co este vydajuuu a mesto v nas je krááááááása