mam tiez rad ked mi to dievca robi.. ale tiez ked som to od dievcata chcel co bola neskusena.. . tak hned povedala.. aa to je slane.. HAHA.. a nechala tak,..
no rada ako rada....pride mi divne taky smesny pocit ked to robi chalan a tomu aby som musela ja sa radsej vyhybam nemam rada ked sa na mna nekto kuka ked nieco robim ne to este pri tomto
@sandy114 tak sa predtým nenapchávajte mäsom,niečim mastným a podobne,dajte si ako staré mamy hovorievajú ANANÁS(alebo aspoň džús) a keď ti vadia až tie kvapôčky ktoré idú na konci,tak si ich nedávaj do úst,nech idú mimo.Možnotí je dosť.
@sandy114 no tak to ťa potom chápem,aj keď som to neskúšala,vraj je to o dosť horšia chuť
Ale tak vidíš odpovedala si si sama toto isté im povedz a nech si dajú kľud aspoň na deň predtým ako sa bude k niečomu takémuto schylovať,síce necviem či to pomôže ale skúšku to stojí a natlač mu ananás aj nosom,len nech to prebije tú pachuť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
hmhmhm
nuz..
Ale tak vidíš odpovedala si si sama toto isté im povedz a nech si dajú kľud aspoň na deň predtým ako sa bude k niečomu takémuto schylovať,síce necviem či to pomôže ale skúšku to stojí a natlač mu ananás aj nosom,len nech to prebije tú pachuť.