Píšte len tí, ,ktorí majú čo napísať a niečo vážne normálne, ,ne cacovinu bez ducha! !! A ešte, ,to sa týka len 18 a nižšie a ešte tých, ,ktorí bývajú s fotrovcami. ..
moj otec je stale v zahranici takze ho moc nevidim a ked dojde domov da si oprat veci a zase odide a vobec sa ma nic nepyta je mu vsetko jedno
mama furt rozprava ked bola ona mlada ze co ako bolo a chce aby sme zili tak ako ona este davno..ale aj tak to nebudem dodrziavat..nosit gate az neviem kde do toho si tricko zapravit nosit trvalu a ja mam sestru a za to ze je ona mladsia ju mama rozmaznava ako sa len da
Osobne som doma podobne problemy nemal, ale mozno by pomohlo, keby si pri buducom vybuchu citov atd. (musis chapat aj rodicov do istej miery..) bola nad vecou a normalne mame oznamila nieco ako "To nie je pravda.", "Reagujes prehnane.", a potom by si jej povedala realne a cestne situaciu z tvojho pohladu, priznala by si jej tvoje chyby, povies jej, kedy jej pomozes atd. (nemusis sa nechavat obmedzovat, ale pijavica tiez nemusis byt :p) Vsetko uplne sebavedomym, vyrovnanym tonom, veci by to ukludnilo a mala by si viac respektu. A mozno sa skus zamysliet aj nad sebou, nepoznam tvoju situaciu do detailov Takze tak, drzim ti palce
ty vole ja men uz vsetci lezu nanervy a najviac snad mama ale este viacje moj despoticky brat stale som ja navine ked je daco doam ta stale ze ja a moj bracek iba mne dava prace ulohy nech pratam tamt toto a k tomu tento rok maturuje a do knihy sa este ani nepozrel zato ja k tomu pisem prijimacky a musim dost ucit ta jemu je to tak 15 uz mi tak leze na nervy
Hm, asi problem velmi vela ludi, moj nastastie, nie, s nasimi vychadzam celkom v pohodke, az na nejake detaily, co sa dovery tyka, tak tiez nie je ktovieaka, ale urcite na mna nikdy neziapu ani si nevybijaju zlost, v podstate mam super rodicov Ale na ten tvoj problem by asi jednoznacne pomohla komunikacia, skratka v tych lepsich chvilkach im skus dat najavo, ze uz si skoro dospely clovek a mas aj svoj zivot a nemali by ta brat ako male nerozumne decko, hoci ani na tom by si nemali vybijat zlost ani ziapat po nom. Na druhej strane maju aj oni svoje problemy, takze casto reaguju inak, ako by mali, len sa tym netreba nechat prilis vytocit a ostat v pohodke. Inak je to smutne, ze mnohi musia takto od svojich rodicov trpiet a potom su taki isti na svoje deti, lebo ich to tak rodicia naucili, ja osobne by som urcite taky byt nechcel, ale zas nikto nevie, co ho v zivote stretne...
Okej tak serte na diskrimináciu, ,nenapísala som to tak - chyba, ,proste som to myslela tak, ,že ak niekto napíše niečo ako "je to tvoja vec, táto diskusia je tu zbytočne,. .." tak písať ani nemusí. .. ak máte čo napísať, ,chcete mi poradiť, ,podeliť sa o zážitky, skúsenosti tak nech sa páči, môžete.
Ešte raz sa ospravedlňujem a ďakujem vám za vaše príspevky. .. Veľmi si to cením
s mojou mamou je to fajn, ale niekedy ani ju nemozem zniest ale to asi kazdy tak
a s ocom to je len horsie, nezjape po mne ani nic take, on je zlaty ale mam z neho zly pocit... neviem preco, nic mi nespravil ale niekedy sa za neho hanbim ako sa neviem spravat v spolocnosti, no dobre, riadi firmu, mame vsetko co chceme, aj mi vsetko kupi aj mi da vsetko co len chcem, ale ma urcite vyhrady a pred navstevou (ktora je u nas skoro vzdy) sa neviem spravat a vzdy sa preriekne preto nikdy ne som v obyvacke ked je u nas niekto a ked je tam hlavne oco ale niekedy ide dobry film tak ho chcem pozriet a on ze: no tak ako dceruska? hm?
ja som ticho a pomaly sa snazim zdvihnut kotvy lebo viem, ze to je dalsi trapas
a on ze: ved nikdy tu s nami ne si a teraz tu preco alebo naco si?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
mama furt rozprava ked bola ona mlada ze co ako bolo a chce aby sme zili tak ako ona este davno..ale aj tak to nebudem dodrziavat..nosit gate az neviem kde do toho si tricko zapravit nosit trvalu a ja mam sestru a za to ze je ona mladsia ju mama rozmaznava ako sa len da
Osobne som doma podobne problemy nemal, ale mozno by pomohlo, keby si pri buducom vybuchu citov atd. (musis chapat aj rodicov do istej miery..) bola nad vecou a normalne mame oznamila nieco ako "To nie je pravda.", "Reagujes prehnane.", a potom by si jej povedala realne a cestne situaciu z tvojho pohladu, priznala by si jej tvoje chyby, povies jej, kedy jej pomozes atd. (nemusis sa nechavat obmedzovat, ale pijavica tiez nemusis byt :p) Vsetko uplne sebavedomym, vyrovnanym tonom, veci by to ukludnilo a mala by si viac respektu. A mozno sa skus zamysliet aj nad sebou, nepoznam tvoju situaciu do detailov Takze tak, drzim ti palce
Ale tiez drzim palce, aby sa ti to poriesilo
Ešte raz sa ospravedlňujem a ďakujem vám za vaše príspevky. .. Veľmi si to cením
a s ocom to je len horsie, nezjape po mne ani nic take, on je zlaty ale mam z neho zly pocit... neviem preco, nic mi nespravil ale niekedy sa za neho hanbim ako sa neviem spravat v spolocnosti, no dobre, riadi firmu, mame vsetko co chceme, aj mi vsetko kupi aj mi da vsetko co len chcem, ale ma urcite vyhrady a pred navstevou (ktora je u nas skoro vzdy) sa neviem spravat a vzdy sa preriekne preto nikdy ne som v obyvacke ked je u nas niekto a ked je tam hlavne oco ale niekedy ide dobry film tak ho chcem pozriet a on ze: no tak ako dceruska? hm?
ja som ticho a pomaly sa snazim zdvihnut kotvy lebo viem, ze to je dalsi trapas
a on ze: ved nikdy tu s nami ne si a teraz tu preco alebo naco si?
ja sa otocim na pete a pochodujem na kopm
tak ho zase ja strapnujem ignoraciou
mama-radsej no coment
otec-ma rozmaznava aj tak mi leze na nervy
necitala som to ale toto bola asi pointa
..tak neni si sama teda..