@freewriter ludia ktori idu do eu parl tam i tak robia velke ** takze je uplne jedno ci vyhraju komunisti alebo niekto ini.. i ked v pripade komunistov /myslim kss/ by tam mozno nieco pre slovensko i spravili..
co neznaci ze ich tam chcem!!
a mimochodom.. myslis ze kto by tam mal ist, ked vravis o nom ako o masochistovi..
stastny ktory za cely cas len berie peniaze a kukan ktory ma pomaly 100 rokov??
prepac, ale medzi tymi co tam idu nie je nikto koho by som tam chcel, teda je uplne jedno ci idu 3 blbci odtial ci odinakial po dvaja tak sa mozme tesit ze smer ma 32%
@freewriter keby bolo na mne tak by ste tu mali tuhy komunizmus a uzavrete hranice a takych ako ty by som posielal do uranovych bani otrocit... by ste plakali... by ste tu mali zivot jak remen... lebo ked ma clovek slobodu tak potom nevie uz co zo sebou
@9 tak tento sen sa ti zial asi nesplni, ale nezabudaj, ze hranice severnej korey su pre teba i vsetkych ostatnych ludi zbedacovanych kapitalizmom otvorene!
@5 a ja som sa vyjadroval skor k tomu ze hovoril, ze smer vedie. Na tychto volbach som nebol, lebo ma to az tak netankuje, ze kto tam bude sediet. Viem, je zbytocne zacinat taku debatu, ale proste vzdy mi pride akosi nevolno ked citam ako niekto ospevuje smer a neda mi to neprispiet.
@tikalok V Europskom parlamente naši politici nerobia vcelku nič len poberajú veľké loova.
Radšej ten poslanecký plat doprajem mladým, iniciatívnym ľudom so zmyslom pre humor ako tej postkomunistickej generácii, ktorá si aj tak stihla doma nahrabať dosť
A nad tým kondomom som sa fakt zasmial, keďže bol v zelenom obale s nápisom "Chránime vtáky a bobry", mladá kandidátka bola, pekná,usmievavá, milá a sympatická.
@freewriter rozumna rec... ale podla mna je jedno ci zijeme v demokracii alebo v komunizme pretoze vsetko je riadene centralne.. a v komunizme ma v rukach tvoj zivot stat... v kapitalizme nadnarodne korporacie... a v podtste medzi komunizmom a kapitalizmom ani roziel nemas co sa tzka systemu riadenia... jedna vec je vsak ista ze zivot je nahovno... ci zijes v komunizme alebo kapitalizme...
Ale inac to oproti predvolebnym prieskumom, kde mal SMER 45% a Slota 11% dopadlo celkom dobre. Horsie je to, ze velky Mufty dokazal opat zmobilizovat svojich vernych idiotov a ziskal skoro 9%.
mnohé strany ma sklamali odkladaním starých politikov. čo tí pre boha spravia pre Slovensko?? (napr. taký Kukan, čo má skoro 70) a ľudia sú tiež sprostí, lebo buď voliť nejdú, alebo volia SMER... 19%-ná účasť je na zaplakanie! my máme možnosť voliť svojich zástupcov a kašleme na to? neuvedomujeme si snáď cenu volieb?
nie som zažraná do politiky, ale platí u nás nepriama demokracia, to znamená, že volíme svojich zástupcov a tak si myslím, že by sme sa o to mali zaujímať...
čo sa týka SaS, keby som šla voliť, volím ich. čítal niekto ich program a zaoberal sa predsedom strany? ten má v zuboch SMER a všetkých komunistov. čítala som aj asi tri jeho články, ktoré ma veľmi pobavili nekonvenčnými pomenovaniami rôznych predstaviteľov našej dnešnej politiky. a tiež ma veľmi pobavilo označenie SMERU - "pôvodca ekonomického a morálneho úpadku SR"... prekvapili ma, lebo sa konečne niekto postavil proti týmto hriechom páchaným na našom štáte a preto sa vôbec nečudujem, že ich ľudia, inteligentní ľudia volili...
škoda tej sasky, v nejakých ďalších volbách snáď... Momentálne netrpezlivo čakám na švédske výsledky, pretože najdôležitejšia otázka celých týchto volieb je... "BUDÚ MAŤ PIRÁTI KRESLO ?"
hmm.. dufal som ze SaS sa do parlamentu dostane aspon s 1 mandatom ..volil som ju .no skoda... podla mna ju volilo vela mladych ludi, najme po tom čo vyhlasili že v programe maju dekriminalizaciu marihuany
81% Slovákov ešte stále nepatrí do Európy. Tvárite sa demokraticky a nadávate na komunistov, ale keď je tu príležitosť voliť a voliť demokraticky do Európy, teda ukázať, že sme prozápadne orientovaní a konečne napredujeme, sedíte doma na ritiach a tvárite sa ako najväčší hrdinovia - hahaha ja som nebol voliť, nemá to význam, bože ja som drsný, odignoroval som voľby...
takto sme sa akurát tak znovu strápnili a navyše sme umožnili zasraným maďarom ukoristiť dve Slovenské kreslá. ešte raz veľká vďaka 81% slovenskej (ne)inteligencie.
btw. verím, že SaS sa do najbližších parlamentných volieb vyšvihnú na stranu hodnú vládnutia
@arugad svetova financna situacia je uz v takej piči, ze je jedno koho budeme volit, normalni ludia sa budu mat na zle stale, ci uz bude vo vlade ten, alebo onen
@tunidlo no pan optimista sa proste musi ukazat so svojimi vsemilujucimi nazormi...
ceny vsetkeho pojdu stale hore, to je inflacia... = ze je jedno kto nas bude zastupovat...za nase dane sa budu nakupovat SLR-ka a my budeme stale zit len od vyplaty do vyplaty. uprimne je mi totalne u piči kto sedi za poslaneckym stolom, pretoze ja z toho nemam nič. a ak sa zivotna situacia nejako zmeni, co i len malinko, koli tomu, ze sa tam dostal smer, tak ti tu hodim verejne hlboke ospravedlnenie a gratulaciu k tomu
@27 ale treba si uvedomiť, že voľby sú jediný inštitút, ktorým sa ako tak dá vyzvať šťastena v hľadaní "dobrých" politických elít.
@26 osobne si myslím, že to netreba brať tragicky. Ja sa cítim byť viac Slovákom ako Európanom, preto budú pre mňa prioritnejšie parlamentné voľby a svoj názor zmením až keď Európa bude plnohodnotný konfederačný zväzok (v čo dúfam, že sa nikdy nestane). Keď si zrovnáme počet regulácií, ktoré k nám idú z EP, a legislatívu SR, zistíme, že EP je dobrý akurát tak na to aby sme tam katapultovali ľudí, ktorí nám doma prekážajú...
@rav0o to že si Slovák znamená aj tvoje právo voliť poslancov do Europskeho parlamentu. nie je to podľa mňa o tom že sa musím rozhodnúť na ktoré voľby pôjdem
máme ako občania milión povinností, tak prečo nevyužiť aj nejaké právo.
a dúfam že tam ten Paška narobí aspoň taký rozruch aký robia maďari keď im my "krivdíme"...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
co neznaci ze ich tam chcem!!
a mimochodom.. myslis ze kto by tam mal ist, ked vravis o nom ako o masochistovi..
stastny ktory za cely cas len berie peniaze a kukan ktory ma pomaly 100 rokov??
prepac, ale medzi tymi co tam idu nie je nikto koho by som tam chcel, teda je uplne jedno ci idu 3 blbci odtial ci odinakial po dvaja tak sa mozme tesit ze smer ma 32%
ps. neviete niekto aka bola ucast?
...a Čierna Bača nie
@9 tak tento sen sa ti zial asi nesplni, ale nezabudaj, ze hranice severnej korey su pre teba i vsetkych ostatnych ludi zbedacovanych kapitalizmom otvorene!
Od Strany zelených som na hlavnej v utorok dostal kondom a jablčko, čiže moja voľba by bola jasná.
Radšej ten poslanecký plat doprajem mladým, iniciatívnym ľudom so zmyslom pre humor ako tej postkomunistickej generácii, ktorá si aj tak stihla doma nahrabať dosť
A nad tým kondomom som sa fakt zasmial, keďže bol v zelenom obale s nápisom "Chránime vtáky a bobry", mladá kandidátka bola, pekná,usmievavá, milá a sympatická.
A jablko mi v tej horúčave padlo tiež vhod
mnohé strany ma sklamali odkladaním starých politikov. čo tí pre boha spravia pre Slovensko?? (napr. taký Kukan, čo má skoro 70) a ľudia sú tiež sprostí, lebo buď voliť nejdú, alebo volia SMER... 19%-ná účasť je na zaplakanie! my máme možnosť voliť svojich zástupcov a kašleme na to? neuvedomujeme si snáď cenu volieb?
nie som zažraná do politiky, ale platí u nás nepriama demokracia, to znamená, že volíme svojich zástupcov a tak si myslím, že by sme sa o to mali zaujímať...
čo sa týka SaS, keby som šla voliť, volím ich. čítal niekto ich program a zaoberal sa predsedom strany? ten má v zuboch SMER a všetkých komunistov. čítala som aj asi tri jeho články, ktoré ma veľmi pobavili nekonvenčnými pomenovaniami rôznych predstaviteľov našej dnešnej politiky. a tiež ma veľmi pobavilo označenie SMERU - "pôvodca ekonomického a morálneho úpadku SR"... prekvapili ma, lebo sa konečne niekto postavil proti týmto hriechom páchaným na našom štáte a preto sa vôbec nečudujem, že ich ľudia, inteligentní ľudia volili...
Hm, myslím, že to bude asi presne tá správna forma a miera nadhľadu, ozaj
takto sme sa akurát tak znovu strápnili a navyše sme umožnili zasraným maďarom ukoristiť dve Slovenské kreslá. ešte raz veľká vďaka 81% slovenskej (ne)inteligencie.
btw. verím, že SaS sa do najbližších parlamentných volieb vyšvihnú na stranu hodnú vládnutia
Myslím, že to je presne ten prístup, ktorý je nezdravý ...
Kto nechce voliť, nech nevolí, ale takéto žvásty sú trocha mimo
ceny vsetkeho pojdu stale hore, to je inflacia... = ze je jedno kto nas bude zastupovat...za nase dane sa budu nakupovat SLR-ka a my budeme stale zit len od vyplaty do vyplaty. uprimne je mi totalne u piči kto sedi za poslaneckym stolom, pretoze ja z toho nemam nič. a ak sa zivotna situacia nejako zmeni, co i len malinko, koli tomu, ze sa tam dostal smer, tak ti tu hodim verejne hlboke ospravedlnenie a gratulaciu k tomu
@pernik strana zelenych je divna v dosledku ich postoja k jadrovej energii. Nechapem ako by bez nech chceli zasobovat krajinu elektrickou energiou.
Pán v tomto nejaký extrémny optimista nie je ...
Len mu je jasné, že krčmové politické reči, ktoré z nejakej negativity vyvodzujú to, že je jedno kto je vo vláde sú proste hlúpe ...
Rovnako ako tvrdenie, že normálni ľudia sa vždy budú mať zle ...
Ako, cynizmus je v pohode, takáto chladná negativita môže človeku pomôcť, len sa mi zdá blbé, ak je to myslené vážne
@26 osobne si myslím, že to netreba brať tragicky. Ja sa cítim byť viac Slovákom ako Európanom, preto budú pre mňa prioritnejšie parlamentné voľby a svoj názor zmením až keď Európa bude plnohodnotný konfederačný zväzok (v čo dúfam, že sa nikdy nestane). Keď si zrovnáme počet regulácií, ktoré k nám idú z EP, a legislatívu SR, zistíme, že EP je dobrý akurát tak na to aby sme tam katapultovali ľudí, ktorí nám doma prekážajú...
máme ako občania milión povinností, tak prečo nevyužiť aj nejaké právo.
a dúfam že tam ten Paška narobí aspoň taký rozruch aký robia maďari keď im my "krivdíme"...