ja piatky nezvyknem chodit nikam...keby bolo s kym, tak mozno by som aj siel, ale takto nie...ja sa skor zabavim cez tyzden na vyske a vikend mi ostava na pripravu do skoly...
vecsinou doma ked tak ideme s babami na kavu ale to je vsetko, zvyknem dom apozerat telku, nepotrebujem kazdy piatok codit domesta a na akcie to by manebavilo to sa robi len raz za cas
vcerajsok bol zly, stretla som sa s kamaratkami a kamarat mi napisal ci nejdeme na byt... fajne myslim si, ale ony ze nieee, tak fasa boli sme v meste hodinu cakali vonku v tej zime kym otvoria 25ku, ktoru ani neotvorili tak sme nakoniec sli nvm kde, potom jedna kamoska sla domov a druha sa ma spytala ci nepockam s nou na domine na nejakeho chalana, ktoreho ani nepoznam, mne bola zima, ale tak preco nee? moe bola som cely vecer nahnevana, ze som mohla byt na byte kde bolo aspon teplo, nie v meste, kde bola nuda, nic sa nedialo, vsetci naokolo spity, cakat na nejakeho cvoka... a ked som povedala o pol 10tej (o desiatej mam byt doma) ze "mohla som byt na byte" tak kamoska:"chod si"... fajne... a rano??? upchaty nos a boli ma hrdlo, dakujem pekne za krasny piatkovy vecer
kedy ako...teraz som marod tak som von ani ist nemohol...inak akokedy ...niekedy doma ked som unaveny po celom tyzdni niekedy do mesta dakam do podniku sadnut,na biliard atd atd..aj podla toho ako kto ma cas...predsalen uz kazdy je viac rozlietany...cize rozne
nechapem preco si dal tuto temu piatkove vecery do skupiny alkohol...
to akoze vsetci ludia teraz budu alkoholici ci co? ja som sa bezne chodievala donedavna este bavit kazdy piatok na diskoteky s kamaratkami,poslednu dobu ma take obycajne diskoteky velmi nebavia kde sa chodia preafektovane deticky predvadzat co maju ledva 15 rokov...najlepsie su party ako napr. Progress your mind alebo Beautiful things bohuzial ale moc casto nebyvaju...som sa nedavno dozvedela ze ma byt dalsia party AMNESIA IBIZA v BA na Inchebe v novembri na tu sa moc tesim
hmm som si myslel ze vsetci vonku chlastaju a ako tu citam tak asi polovica sedi doma cele dne pri compe je toto mozne ? ja som stastny ked mozem ist v piatok si vypit a v sobotu si zahrat futbal alebo tak a vy ste radsej doma ???
noo ja sa v piatky a soboty vždy dakde flákam v meste s kamarátmi... bud dakde na pizzu, na dáku akciu ak čosi v meste je proste si víkendy neviem predstaviť doma za počítačom, tam som celý týždeň a domov zásadne po svojich
ja som z tych, co cez vikendy a piatok doma neusedia, hlavne ten piatok!... staci ze cez tyzden mam skolu, ucenie a konecne pride vytuzene volno a ja ho stravim doma pred PC alebo TV?nikdy...
a zatila som prisla vzdy po svojich, aj ked teda posledne tyzdne boli piatky dost krute
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
A občas na chrbte nesiem kamoša, ktorý to nezvláda ani po štyroch ...
Prípadne ak má kamoš auto, tak ho odveziem ... takých 50 m po prvú zákrutu a potom zasa po štyroch ... na druhý deň auto do servisu ...
to akoze vsetci ludia teraz budu alkoholici ci co? ja som sa bezne chodievala donedavna este bavit kazdy piatok na diskoteky s kamaratkami,poslednu dobu ma take obycajne diskoteky velmi nebavia kde sa chodia preafektovane deticky predvadzat co maju ledva 15 rokov...najlepsie su party ako napr. Progress your mind alebo Beautiful things bohuzial ale moc casto nebyvaju...som sa nedavno dozvedela ze ma byt dalsia party AMNESIA IBIZA v BA na Inchebe v novembri na tu sa moc tesim
takže si sadnem, pustím hudbu, zapnem telku a som rada, ak my vyťahujú von až v piatok.
Akože na futbal si viem predstaviť aj lepší čas ako piatok večer
Inak hej, kam to speje dnešný svet, všetci iba diskutujú, hovädá a poctivých ožranov ubúda ...
ale cez den v sobotu
no newiem kam tento svet speje sak ludia nebudte doma !!!! treba chlastat
treba sa opiť A ešte si užívať poriadne života na plno
Hej a tvojou úžasnou logikou si došiel k tomu, že keď je niekto v piatok večer doma tak samozrejme nemôže hrať v sobotu futbal ...
precitaj si koment 20. a ked nechapes tak nic.......
jj presne moj nazor
a zatila som prisla vzdy po svojich, aj ked teda posledne tyzdne boli piatky dost krute