Hneď ako prvé vravím ja viem že to tu bolo veľa krát..moc moc moc...ale aj tak sa chcem spýtať kto ma kde aky piercing a či to boli samozrejme,lebo si chcem dať helix a nechcem sa tam rovno na stoličke rozrevať ...nech som pripra
helix je chrupavka teda ja to pozeram podla takeho obrazka ja nvm ktory je ktory no ale ten helix mam ja a hmmm no prepichnutie ako take neboli az tak moc ale chrupavka je take neprakticke miesto ktore si casto o nieco suchas a ani o tom nevies. najblizsich par dni asi moc v noci na tej strane spat nebudes a po par pokusoch pri ktorych budes skucat sa naucis obliekat si tricko velmi opatrne nehovorim o cesani vlasov alebo ked si ich chces zabalit do uteraka a ciapku som si nemohla dat na hlavu ani 2 mesiace potom co ma to stale bolelo /chrupavka sa zevraj hoji aj stvrt roka/ a aj dnes teda polroka po prepichnuti ma niekedy v noci boli ked sa o to opriem ale uz je to v poho. len si tam daj radsej strieborny titan a nie cierny ja mam cierny lebo iny nemali a dlho sa mi to hojilo a vravel piercer ze ono to nie vzdy dobre reaguje na tu farbu ze keby bol problem tak vymenit za cisty. co by som celkom rada len nemam nato prachy ale celkovo vzate sa mi to paci a asi si dam este jeden
spuchne vzdy spuchne to je bezna reakcia aj ked zahnisa tak klud mne zahnisalo 3 mesiace nato lebo som bola v pusti prach piesok bordel tak som chytila infekciu bola som za piercerom a ten mi povedal ze ak to zahnisa NIKDY to neprepichuj ale umyvaj si to antibakterialnym mydlom /kupis v lekarni/ a natieraj framykoinom /ja neviem ako sa to pise sorry / 2x denne za 10 dni sa to zlepsi ale daj si pozor ked to mas cerstve aby si si do toho nebuchla mne to prepichli v piatok v pondelok som prisla do skoly skocila na mna kamoska a tresla mi do toho hlavou vykrik bolest krv AU!
cash? pfff...no ja si nepamatam presne ale zda sa mi ze nausnica stala okolo 20 a prepich nejak 17...ale niesom si ista uz ale prepich teraz vyjde kusok viac lebo od toho dna sa zvysovali odvody do poistovne tak stupli ceny prepichov /asi o 20korun ale stupli / ja som to stihla posledny den po starom pmtm sa ako som sa klepala na stolicke a piercer mi toto vysvetloval odveci takze do 40 eur sa zmestis podla mna
to nie. doma vazne nie toto neni sranda. to je otvorena rana hocico do toho mozes chytit /napriklad stafylokoka z vlasov-preto si musis aspon tyzden vlasy davat prec od toho vypinat niekam/ a okrem toho prepichnut tvrdu chrupavku? fuha nato by som si netrufla
@20 napadlo ma akurat ze mi kamoska vravela ze jej spoluziacka si prepichla chrupavku sama spendlikom cele cervene zahnisane opuchnute bleah :! kebyze nemam dane limity od nasich tak by som tiez skoncila ako tvoja kamoska cela ovesana
@22 tunel sa mi nepaci teraz mam normalne prepichnute obe usi v pravom mam jednu nausnicu v lalociku a v chrupke a este chcem do praveho jednu chrupku a do laveho 2 lalociky a spodnu pero napravo alebo bradu ale kedze by som rada isla na diplomaciu tak by som to tam nemohla mat ty uz nieco mas? u mna to vsetko zacalo v 10 ked som si dala prepichnut normalne usi predtym som nemala a rok nato som spoznala babu co mala 2 nausnice v kazdom a uz to islo na chrupku som nasich prekecavala asi rok kym to konecne vzdali
@23 no u nas doma to tiez nie je med lizat..nasi nechcu nic dovolit...no ja som plánovala už od mala dredy ale chcela by som isť na pravo alebo tiez diplomaciu,medzinárodne vztahy takze sa to moc nehodi...
jeej Helix je pekna tak ti želam aby sa poriadne vydaril kks ja mam v nose ale dam si ho dole točo som s ním prežila strašne...akože poradim ti nikdy si nechod davat pierc nejakej kozmetičke oni si totiž urobia v zdravotnictve rýchlo kurz a potom môžu prepichovat iba nastrelovačkou a take miesta ako nos sa nesmie nastrelovat iba ihlou taže to už bol prvý problem pak sa mi ta naušnička zarila pod kožu... no sado maso ale som sla do tattoo salonu a tam mi to vybrali a poradili nech si to necham zarast lebo som to mala ete aj zle nastrelene tak ale nastrelovačkou to neboli ani to necitis ibak akoby osicka to teba pichla a ihlou to je take mno mn slzili oči...to viem preto bo mam ted v nose kružok, ktorý pojde dole lebo sa mi nehodi tak asik tak neboj sa ničoho len si to chod dat spravit do tatto salonu
@24 ja som skor na vlasy takych zvlastnych farieb a strihov dredy su super ale stve ma ze to mozes len odstrihnut na vasich ti mozem poradit skus im to hovorit kazdy den. na nasich to po roku zabralo. kazdy jeden den ked som to zacala robit znova tak mi povedali ze do ucha hocico co chcem ze im je to uz jedno ze nemaju silu sa somnou hadat
@30 mam dost *lol* ja som tiez mala taketo vykvety na byvalom gympli ze si nafarbil temperkou vlasy a nalakoval si cez prestavku nechty na cierno /na prepichnute usi to nema ale tuto sme kolko mali? 12 rokov mal vtedy? / btw nechytil tam infekciu alebo co?
@40 ihly su super urcite viac verim ihle co drzi niekto v rukach ako pistolke hlavne ked to citis ako ti to prechadza hlbsie a hlbsie a na konci ako to nechce prejst ako na to treba zatlacit to je taky haluz pocit o to by si s pistolkou prisla ta prestreli len lalocik ihla mi pride taka...skutocna
@43 ja som poeticky masochista aj ja som nadavala som tam sedela au au au sakra au au sakra sakra au sakra co ma to zas napadlo a ked to bolo tak kukam na piercera ktory sa na mne dobre bavil ze to uz je? on ze hej. a ja-ved to vobec nebolo take hrozne ten mal dost
@43 ...heh tak to sa tesim...tento rok som bola na operaci a z kolena mi vytahovali taku rurku a povedali ze to vobec neboli...dpc vies ako to bolelo o siedmej rano som zobudila celu hornooravske chirurgicke oddelenie.. nechapem co cakali ked tahali 4cm rurku ...si mala vidiet primara sa cudovali ako moze mat niekto taky vreskot nadzvukovy
@45 zatnut zuby zadrzat dych nehybat sa a potisku nadavat ked som sa odtial vracala tak som sa zjebala na lade a bolelo to ovela viac ako hento. ten prepich vazne neboli len kusok toho sa neboj boli to hlavne kvoli tomu ze mas nervy a hlavne to boli len chvilku potom slastne 2 hodiny ked necitis a potom zacne skutocna bolest a aspon 3 noci co sa budes budit lebo lezis na zlej strane
@46 to lezat na inej strane to si zvyknem...teraz ma v robote dopalilo cez cely tyzden tak lezim v takej cudnej embryonalnej polohe lebo ma vsetko stipe
@47 lezat si mozno zvyknes ale spat celu noc asi nie aj ja som si to myslela ale trt ono to je cele tak sproste miesto ze si tam vkuse daco buchas to som uz myslim hovorila ale tak je aspon haluz
Ja som chcela tunel strašne silno moc, ale keďže @pensiero nesúhlasil, zmerila som sa s tým, že nie.
Ale ku koncu prázdnin si idem dať do jazyka. @buee Mne sa jazyk, ak sa niečo nevydarí, zahojí rýchlo.Len som zvedavá na tvoju chrupavku. Ale aj tak, choď do toho,
@52 joj budem odvazna ...hadam to ucho prezije..teraz ma napadlo prave ako si kamoska ona je trosku taka no sadomaso ...prepichla spendlickou nos...ako ked mi to rozpravala..mala som dost...ze to tak bolelo,ze to tyzden musela zapijat...a inac kamoska bola s jazykom tiez a vravela ze to je v pohode a prednedavnom v telke ukazovali ako to prepichuju...vypadalo to v pohode tak drzim palce
@56 jasne len neviem kedy pojdem..lebo chcem ist teraz na dovolenku ku vode a potom ete par veci mam...ale planujem to s dvoma kamoskami..jedna mala v jazyku druha v pupku...pocuj paci sa ti tunel?
@adrenalineismylife .. ide o to, že ak raz začne niekto nosiť tunel, už nemôže nosiť nič iné .. keď si dá človek pierc do obočia napr, môže si ho dať dole a nebude to skoro vidieť .. ak sa vybere pierc z jazyka, tiež to nebude vydieť .. no keď sa niekto rozhodne, že sa mu tunel nepáči, tak si môže akurát tak fúkať do riti, lebo či chce či nechce, musí ho nosiť nadalej .. alebo si spraví z ušného laloku uzlík a bude vypadať jak dement
@pensiero Tunel sa ti ale vždy zrazí na minimálne polovicu z celkového priemeru. A popravde, nejakých 42mm by som si nedala. A aj keby, dá sa to aj zašiť..
@buee Ďakujem.. Ale tak ja nie som pripravená týždeň šušlať a tak.. A videla som obrázok, čo to chalanovi kvalitne nahnisalo, a mal z jazyka 3cm vankúš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
ale piercing v pupku to je nieco
ale ked sa ti paci tak neni co riesit
no jo mne sa to pači..pupok nabuduce
vraj to preežila v pohode
vela stastia
nechajme sa prekvapit jake to bude nazivo
Ale ku koncu prázdnin si idem dať do jazyka. @buee Mne sa jazyk, ak sa niečo nevydarí, zahojí rýchlo.Len som zvedavá na tvoju chrupavku. Ale aj tak, choď do toho,
som z kosic, ak si aj ty neni problem