ja som sa strasne zmenila ale hrozne oproti minulemu roku ja som bola vzdy strasne vesela,plna energie,bola som stastna..cielavedoma vzdy som si isla za tym co som chcela ale ja nevjem akosi ta moja energia
No teoreticky by sa dalo vratit.. Ale to by si musela niekolko nasobne prekrocit rychlost svetla a ist na tak vzdialene miesto kde by dopadalo svetlo este z roku ked si bola taka vesela a tak .. .. Ale asi by si to nevedela odtial zmenit .. takze je mi luto
laciskoo velmi si povzbudil holku len celkom nechapem co by si chcela pocut ked sama vies ze sa to neda vratit mozno je to zivotna zmena pocas ktorej si mas nieco uvedomilen si este neprisla na to ze co to je ..
no u mna sa tiež čosi zmenilo ale trochu inak ja som vždy vymýšlala rôzne voloviny a teraz som taká sa mi zdá rozvážna, ja viem že je to vekom ale fakt mi bolo fajn ked som robila hlúposti a preto teraz ked mi niečo napadne aj ked je to sprostost, spravím to nech je aspon sranda ked už nič iné, takže nemysli na smrť, usmievaj sa a uži si mladosť zakiaľ môžeš lebo ked dospeješ už to nieje ono
ja zase naopak...ked som bol maly tak som bol v pohode..a teraz koli srande urobim hocijaku hlupost..clovek sa casom meni...ale na smrt by si nemala mysliet...ved si mladucka a tolko srandy ta v zivote este cakaaa..
Majschelka---no niekedy mam aj ja podobne zmyslanie...so mnou to je horsie odvtedy ako som sa dostala na strednu skolu...ja som nebyvala ani pred tym moc vesela ale bola som rozumnejsia ako teraz..aspon tak sa mi to zda..a aj kamosi mi hovorili ze som sa zmenila...aj babka mi to vravela...a ked ti uz niekto iny povie ze si sa zmenila(k horsiemu) tak to je strasne blby pocit.. (
hmmmm no ja som si uz povedala ze potrebujem mat nejaky ciel ktori treba dosiahnit..ale aky???to je asi ten problem ok mam ciel zmenit sa ale to je take...no ..a nejaky taky co sa budem snazit z celeho svojho vlakna dosiahnut.. chapete..
podla mna je dobry sposob ta samovrzada.. ale nie miska. neboj ja budem vzdy pri tebe, aj v dobrom aj v zlom..a prosim ta taka vec ako samovrazda a smrt, to si nechaj az na 120 narodky, jasne? uuusmev
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Dalej si treba povedat, ze zivot nie je iba o zabave, laske a radosti; zivot je aj praca a snaha dosiahnut nejaky zivotny ciel.
Ja, ako clovek, ktory neberie zivot zrovna najoptimistickejsie, nemyslim na predcasne ukoncenie zivota, ba skor mojim zivotnym cielom je zivot predlzit...
Radil by som napriek nezaujmu a melancholizmu drzat sa nejakeho ciela.
Ona ta to o dva-tri roky prejde.... to je v poho....vsetci sme si tym presli