Mám dojem, že som toto video už videla alebo video tomu podobné. chápem, keď sa zviera zabije pre mäso alebo kožu a rýchlo. Ale utýrať to zviera? Veď to nie je normálne. Kto má na to žalúdok? Len taký, čo by to pokojne urobil aj človeku.
pozrel soms i to , su to skor len obrazky ale dorazilo ma len posledne zachytenie s timi tucniakmi ... a potom druhy sa cuduju ze si cloveka nevazim ..
...uz davno je zname, ze clovek je daleko horsi ako zviera... a vyciny takych individuii, ktore dokazu trapit zvierata len tak pre zabavu, ma v tomto presvedceni len utvrdzuju... je mi z toho na tyku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
...uz davno je zname, ze clovek je daleko horsi ako zviera... a vyciny takych individuii, ktore dokazu trapit zvierata len tak pre zabavu, ma v tomto presvedceni len utvrdzuju... je mi z toho na tyku
ale este horsie na tom je ze väcsina z ich si ani nemysli ze robi zlu vec a ze tie zvierata maju pravo zit a maju pravo na stastny zivot
priala by som si aby im iekto spravil to co oni robia tym zvieratam