mne volalo asi pred 2 mesiacmi každý deň (myslím, že to bolo toto, alebo aspoň veľmi podobné . Ja som proste som nezdivhla ...asi po 3 týždňoch ho (ju/ich) prestalo baviť
vidíš aj na tých stránkach čo som ti napísal že to číslo volalo viacerým ľudom...nebudeš nič platiť pre Boha, kľud...ani oni nič neplatili..
ja číslam ktoré nemám uložené ani nedvíham NIKDY...ak by to aj bol kamarát a volá z iného mobilu, má smolu...lebo sa robia aj také ojeby že zdvihneš a ťahá ti to z kreditu 3-4x viac peňazí takže za pár sekúnd si aj o pár Eur ľahšia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
» kdovolal.net/0232300200...
ak chceš tak tam pridaj koment aj ty
@smartboy ak vymáha peniaze tak mu môže byť jedno od koho.. nie?
ach jaj...to je bieda toto (ach)
informoval ma že som vyhral ipfone
a chcel udaje obcianskeho
vidíš aj na tých stránkach čo som ti napísal že to číslo volalo viacerým ľudom...nebudeš nič platiť pre Boha, kľud...ani oni nič neplatili..
ja číslam ktoré nemám uložené ani nedvíham NIKDY...ak by to aj bol kamarát a volá z iného mobilu, má smolu...lebo sa robia aj také ojeby že zdvihneš a ťahá ti to z kreditu 3-4x viac peňazí takže za pár sekúnd si aj o pár Eur ľahšia