Na toto upozornovali aj v tv ze sa na taketo haluzne cisla nema zdvihat ani prezvanat naspat ak najdete od nich zmeskane lebo vam pridu vysoke ucty a nieco podobne
proste ked ti dakto vola a nevies kto to je a zdvihnes a neozve sa, tak si dakto robi srandu, uloz si ho do zoznamu ako NEZDVIHAT a nebude ta to otravovat.
mojej mamine volalo tiež toto číslo 0257531111 a povedali že sú z T-mobile a že majú pre ňu výhodnú ponuku a že môže získať mobil za 1 € Nokia 1662 lenže ked som kukala tento mobil na nete tak taký som nenašla a ked sme chceli zavolať späť na to číslo tak nás zrušilo a napísalo že žiadna odpoveď tak netušíme že čo s tým či veriť im či čo ... neviete náhodou čo je na tom pravdy ?? dik
to bolo v spravach, na to naspat nevolajte, proste jak mate tie horuce linky, ze za minutu vam stiahne aj 2 €, tak oni takto zistavaju peniaze, prezvonia, alebo zavolaju a neozvu sa, potom zlozia, a kedze sme vsetci zvedavi, tak zavolame naspat a oni sa nabalia
mne to cislo tiez volalo asi dvakrat a bolo tam ticho a na treti krat sa mi ozvala ta pani hovorila ze je z tmobilu a ponukala mi ten fix9...kym som sa spamatala uz som jej diktovala rodne cislo a obciansky a ked som dotelefonovala som si buchala hlavu o stenu ze som pekne hlupa ved v dnesnej dobe sa robia take podvody a cez telefon sa nesmu zadavat nijake udaje!...tak som si zacala pozerat diskusie o tom a kedze som nenasla nic co by mi pomohlo tak som si najskor zavolala na policiu kde mi povedal ze nevie ako mi ma poradit ze snad len skusit skocit do tmobilu...v tmobile som im to povedala a oni mi povedali ze je to skutocne tmobile a ze sa NEMAM NICOHO BAT!...dufam ze som pomohla ....aj tak nikdy nikomu nedavajte do telefonu nijake udaje!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
» forum.zoznam.sk/t/8/21895/Cislo...
Tak bacha !
Ale nebudem tam volat,lebo môzu za to brat enormne mnozstvo penazi a to ja nechcem.
Som to tu vygúglila.
» whocallsme.com/Phone-Number.as...