Takže, blíži sa nám prvý apríl a ja chcem nachytať moju "skvelú" mamičku Mala som plán, že si kúpim tehotenský test a dokreslím si 2 čiarky, ale to je dosť riskantné, lebo by moju mamku asi fakt porazilo! Tak ma napadlo, že by som si vytlačila vzor na
@kaylee ono situacia je taka, situacia je taka ze pan docent satko satko si uvedomuje ze niektore slova zopakuje zopakuje aj trikrat po sebe ..po sebe..rekord bol dokonca patkrat po sebe po sebe co som pocul ale ale ale napriek tomu, napriek tomu s tym nic nedokaze nedokaze urobit
Ja si prečítam všetky prichádzajúce zaľúbené smsky končiace čarovnou formulkou "Prvý apríííííl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!", trochu sa šoknem, potom ale znovu nabehnem do reality a určite nemienim nikomu robiť žiadne "vtípky" . .. ja osobne to neznášam...
to s tym testom som spravila tento rok mame no ona skoro skapala keby ste videli je vyraz v tvari a ona "zmizni a už sa nevracaj" a ja prvýý aprííl :d ona už ake nervy mala ale potom sa smiala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Keby som mala peniaze nazvyš, tak ihneď uskutočňujem tento vtípek.
Bola by dosť sranda pozerať sa na maminin výraz tváre.
Ale inak ten tehotenský test je úplne super nápad
a ja som prepadal a žiadnu upomienku som nedostal
chuda mama