nemám , ale asi si budem musieť nájsť, takú každodennú, lebo mama ma furt chce vykopnúť z domu, ktorý je môj , ale zároveň chce, aby som chodila do školy, jej človek nevyhovie
@zajkousko no nemám bohužial eštw takú predstavu lebo nejsom dospelá a zvela vecamj nemam skusenosti ty sa tu tváriš jak najviší boh celéhk sveta pričom nejsi ani to hovno !
robím v baristku a čašníčku v kaviarni a ešte učím angličtinu v nízkoprahu
baví ma oboje. všade sú ľudia, od ktorých sa je čo naučiť, je sranda ich sledovať. niekedy ma to sere, niekedy vyčerpáva, ale ako vyplnenie času, za ktorý dostanem zaplatené, to je fajn.
ako čašníčka v kaviarni som na danej pozícii platená nadpriemerne (v rámci čašníkov v kaviarni), môj učiteľský plat je tiež fajn.
ale keďže z toho tak či tak nevyžijem poriadne, tak ešte sem tam vezmem aj niečo iné. nejaké tie preklady a podobne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
2) ciastocne
3) dost
2. ste s ňou spokojný/ne ? //// čiastočne
3..koľko vám platia... //// nato koľko robím dobre
2. nie a pevne verím, že si nájdem niečo lepšie
3. 15 euro za 8 hodín
2. ste sňou spokojný/ne ? Áno,vynikajúci šéf, občas ma to tu ale pekne jebe,vtedy zamknem a idem doprdele...
Kolko vám platia... Platia mi nadpriemerne o dosť nadpriemerne, keby nie, tak tu nie som.
a planujem robit v Kauflande ešte, a to ti k tom uzatial neviem nič povedat.
2. áno zatiaľ som veľmi spokojný
3. fuu to ozaj ťažko povedať.. od 500 - 900 ale tak priemer niekde okolo 600..
2. ste sňou spokojný- áno ale ak sa posuniem ďalej budem spokojnejší
3..kolko vám platia- priemerne no vynahrádzajú to iné benefity
v druhej a tretej je plat nižší..no som tam oveľa spokojnejší....aj s náplňou aj s kolektívom
vieš čo je to slobodná vôľa, asi nie, vieš veľké hovno o živote .......filip
no vidiš ako vieš pekne písať, druhy raz nezačínaj a nič nemusi byť medzi nami .......filip
baví ma oboje. všade sú ľudia, od ktorých sa je čo naučiť, je sranda ich sledovať. niekedy ma to sere, niekedy vyčerpáva, ale ako vyplnenie času, za ktorý dostanem zaplatené, to je fajn.
ako čašníčka v kaviarni som na danej pozícii platená nadpriemerne (v rámci čašníkov v kaviarni), môj učiteľský plat je tiež fajn.
ale keďže z toho tak či tak nevyžijem poriadne, tak ešte sem tam vezmem aj niečo iné. nejaké tie preklady a podobne.
2. Samozrejme .
3. 60 minút na hodinu .
4. Nie .
som spokojná-nič tam nerobím
3€/hodina
mám no.
a ešte chcem ísť znovu makať do tesca!