U nás chalani všade rozvešali po celom sídlisku letáky, že od 1.4 do 25. 4. nepotečie pitná voda a tak si všetci susedia narobili zásoby vody a zajtra tam vyvešajú, že prvý apríl
tento ,,sviatok,, uz asi 4 roky nerisim,este na strednej sme robili blbosti,zvesili dvere,vymenili s WC, namydlili klucky a podobne puberitacke blbosti..terza je to den ako akzdy iny...
zaujimave napady... no a tu tabulu staci natriet iba kuskom a mydlom pekne... ... ale kedze je den vtakov tak budeme nasich spoluziakov pekne oslavovat..
Uz nic ale pred dvoma rokmi sme na strednej spravili peknu zakernost, sice nie na aprila ale co uz 2 Tyzdne pred valentinom sme vyvesali plagaty o stranke ktora ti povie ci sa k niekomu hodis: napises svoje meno (cele, meno aj priezvisko) a troch ludi co sa ti pacia (tiez oboje). Samozrejme to bola picovina a jedine co sme chceli aby tam ludia pisali zo skoly a my sme zbierali udaje a na valentina sme kralovsky vosli do skoly v oblekoch aj so zoznamom tajnych ctitelov a drbli sme to na nastenku + sme to zverejnili na nete Dost mladych bab z toho bolo K.O.
Ja a moja kamoška sme sa cez anglinu vypýtali "na záchod" a sme poviazali spolužiakom topánky Poriadne sa na nás naštvali no neviem ako sa to volá čím sme to poviazali, to mi môj brat dal je to také že to zatiahneš a späť to neide a je to ťažké rostrihnúť (Že vraj jedne nožnice zlomili . Na druhý deň sa na nás pekne naštvali ale na šťastie nám to nevrátili. (Čakala som že ja budem mať na desaťkrát poviazané
:d hmm ja viem ze prvy april bol uz davno....ale....zo segrickou sme celi daco spravit mamke najprv sme rozmyslali ze jej preparrkujeme auto tak aby ho rano ked pojde to roboty nenasla ale nevyslo...tak sme do tuby od kremu narvali zubnu pastu a do tuby od zubnej pasty ...KREM kvalitka:d rano iba krik z kupelne booze prca jak naozaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Ja to stravim s laskou, s ktorou som sa presne na tento datum prvy krat stretla
ninush- to sme aj my spravili
myslím že každého tym riadne šokne
určite niečo z toho použijem na rodinu
» lifehacker.com/373817/top-10-h...
Nepoužívať, obsahuje životunebezpečné CO2
a ja na ňu: ha-ha, prvý apríl! dobrý vtip!
ale nie, nepovedala som jej to, ale chcela som