@15 ..na pár sekúnd aj hej, ale potom som sa pozrel na kalendár a došlo mi to..
ináč neodporúčam na 1.apríla si z niekoho utiahnut vo forme takej, že sa ho spýtate, že či chce s vami chodiť, pretože vam hrozí to čo mne... že to dotyčná osoba vezme ako fakt a s nadšením to príjme, :/ a nie prvoaprílový žart , a potom je to pre obidvoch trápne vysvetlovať ako to bolo myslené
iba tak ze chalani prisli do skoly jak mexicania ruzove kosele,slnecne okuliare,slamene klobuky, metalistka v ruzovom, otocenie katedry do opacne strany...abo prichadzali na hodinu ziaci postupne s vysvetlenim pan ucitel ja som bola teraz v nemocnici a zistila som,ze som tehotna...och alebo dalsi a mam zapal mnozgovych blan a take dristy...abo sme chceli lepidlom zababrat klucku
nikoho mna akurat ze mi trci susen ..mne sa lubil spoluziakov zart:z croasantu vytlacil na podlahu nutelu a ked dosiel zvysok triedy nahovoril im ze sa pos*al
ale mamka mi volala ze ako sa mam a tak, tak vravim "Mami, asi som tehotna" a ona na to "Huraa, ja som vedela ze ma konecne urobis starou mamou"...my si to robime kazdy rok
otcov kamarát s bratmi nám zavesili českú vlajku z balkóna a upozornili nás na to až po prvom polčase... keď budeme mať zajtra pomaľované dvere, aspoň vieme za č
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
A nie nikomu sa nepodarilo ma nachytať, zato mne áno :p
a inak sa to celý deň nikomu nepodarilo, juuj pokazila som si prvoaprílovú štatistiku ://
ináč neodporúčam na 1.apríla si z niekoho utiahnut vo forme takej, že sa ho spýtate, že či chce s vami chodiť, pretože vam hrozí to čo mne... že to dotyčná osoba vezme ako fakt a s nadšením to príjme, :/ a nie prvoaprílový žart , a potom je to pre obidvoch trápne vysvetlovať ako to bolo myslené
No tak to ani ja =/..