asi každý plánuje na 1. apríla v škole nejaký žartík alebo ste si ich už aj zažili rada by som sa inšpirovala ... podelíte sa s nejakými vydarenými vtípkami?
Raz asi v sekunde alebo tercii sme cez dvere otvorené (teda cez zárubňu či ako to mám povedať) naťahali lepiacu pásku a nalepili sme na ňu toaletný papier. Straaaaaaašná sranda. Odvtedy už nerobíme nič.
sme vymenilicisla tried isli sme do vedlajsej pred chemiou, do dveri zvnutra olozili lavicu hore nohami tak ked vosla za mohla na nu zosypat ale usiel cas z hodiny aspon
vždy som chcela v škole zažiť nejaký epic prvoaprílový prank, ale nikdy sa nič zaujímavé u nás neudialo, ak nerátam uber lame pokusy ako odmontovanie dverí do triedy alebo výmena s vedľajšou triedou
Pamätám si, že sme raz ešte na ZŠke vyliali vodu na učiteľskú stoličku pred hodinou s tou najprísnejšou učiteľkou. Všetci v očakávaní ako bude reagovať keď to zistí, nuž tesne predtým ako by si na ňu sadla, niekto vykríkol že je tam voda a nech si tam nesadá. Bolo to odveci.
Vymenili sme si triedu s vedlajsou triedou ucitelka prisla do triedy, 3 minuty keca potom sa na nas pozrie s otvorenymi ustami mali sme o slovencinu naviac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
nasrac
Celkovo neviem srandovať ale viem sa strašne presvedčivo falošne smiať 8)