Ja napríklad by som si želal aby mi vydržali moje záujmy ktorých mám veľa a ktoré by som chcel v tomto roku zrealizovať aby mi vydržalo zdravie na to !!! a inému by som poprial viac šťastia ako mal v roku 2012 a aby sa mu tiež všetko podarilo !!!
@tommyhot smiem sa spytat, z akeho dovodu chces prec z IT oblasti?
A co by som si zelala... prestrihnut par zvazkov, asa akiru na tyzden alebo inu krasnu aziatku a zopar materialnych veci. od infantilnych az po vseliake... ine
@moreuglymoreself za PC som presedel vacsinu svojho zivota a uz ma to nebavi.. ak uz IT, tak jedine nejaka kravatacka robota, ale kodenia mam uz vyse hlavy...
@nobile mladym ludom to povacsine nevysvetlis.. Ja som si za mladi tiez myslel, ze radsej budem mat prachy a pracu, ktora ma bavi len sporadicky, ale teraz ked mam prachy, tak zistujem, ze su mi na nic, ked ich aj tak neminam, a hlavne neminam na to co ma naozaj bavi. Na taketo veci pride clovek po vacsine az casom...
@nobile no veru, tu clovek vyhori velmi rychlo hlavne kvoli tomu, ze je tvoja praca castokrat zavisla od vykonu dalsich ludi a ak su ti dalsi ludia ujebani na hlavu, tak aj tvoja praca stoji za picu a potom je to na picu cele (a samozrejme sa ani nic nestiha)...
@anu36 No to je dôležité ale myslím že ty máš na to aby si získala papier aj z vysokej školy!! nielen zo základnej ale aby ti vydržal elán o práci!!!Porozmýšlaj lebo v tej práci ťa chytro ten elán prejde !!!
@pijemzelenycaj Tak rýchlo sa informuj študentov na profesorov kto akú kravatu nosí!!! keď každému čo ťa bude skúšať pochváliš kravatu iste sa na školu dostaneš! Ale vážne !Ja ti to prajem aby sa ti to podarilo!!!!
@kelly152132 Luxusná cesta okolo sveta?No to sa takto robí !
Kúp si mapu sveta a podrobne naplánuj trasu odkiaľ pokiaľ pôjdeš? ako či letecky loďou alebo stopom,aj to je niekedy luxus! a chodia tak aj milionárske decká ! potom na NETE najdeš ľahko ceny a vypočítaš čo ťa to bude stáť!!! a potom už len tie peniaze zarobiť!! Ale verím že ty tie prachy zoženieš!! Radím ti preto že poznal som ľudí čo takto podrobne plánovali a potom naozaj sa na cestu oklo sveta dostáli !!! A ja ti to prajem v roku 2013 aby sa ti darilo !!!
@mayo911 To je ako na hojdačke!! ak sa na toho niekoho čo si stretol za každých okolností ty nikdy nevykašleš rýchlo spozná kde mu dobre bolo a k tebe sa vráti!!! Tak ja ti to prajem v roku 2013
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
A co by som si zelala... prestrihnut par zvazkov, asa akiru na tyzden alebo inu krasnu aziatku a zopar materialnych veci. od infantilnych az po vseliake... ine
Respektive, siril myslienky Alana Wattsa
Naozaj ak vies co chces tak to rob, treba si ist za tym
Najma mnoho nerozhodnych studentov by si to malo precitat
Tam clovek rychlo vyhasne. To treba co najskor nazbierat prachy a potom sa venovat niecomu inemu... Chlapci vyhasinaju po 5 rokoch.
Nie nadarmo v madarsku si robili ITckari vtipy z Orbana, ze oni by mali mat moznost ist do dochodku uz po 35
Tam sa maka den a noc, 4-5 dni bez spanku nie je nic vynimocne, ak sa nestihaju deadlines.
A to ver, ze sa nestihaju skoro nikdy
Nehovorim teraz o spravcoch dajakych, ktory si odkrutia smenu precitaju novinky, povaria kavej a idu domov.
Ale o riadnych programatoroch, koderoch, designeroch a castokrat ani management nevie co skor
@nobile mladym ludom to povacsine nevysvetlis.. Ja som si za mladi tiez myslel, ze radsej budem mat prachy a pracu, ktora ma bavi len sporadicky, ale teraz ked mam prachy, tak zistujem, ze su mi na nic, ked ich aj tak neminam, a hlavne neminam na to co ma naozaj bavi. Na taketo veci pride clovek po vacsine az casom...
Soboty, nedele, piatky, sviatky...
Som si 2 roky prenasal komplet celu nevyuzitu dovolenku A neda ti manager dovolenku ani bohovy, lebo nie su ine kapacity
A pracu si beries aj domov.
Kolkokrat nad ranom skoncis, pozres na hodinky, ok 5 hodin o dve a pol hodky do prace
Prachy statocne, kazdy zavidi.
No druha stranka je, ze ked chces mat nejaky aj osobny zivot tak sa znicis do 5 rokov... Vyhasnes, mozno ta to dokonca aj prestane bavit
Ale tak v sukromnej sfere nie je zvykom sa stazovat ako v state platenom zamestnani
Akurat sledujem na nete myslienky toho Alana Wattsa a velmi mudro hovori. Zistijuem, ze zivot nie su len prachy a otrocit na ne...
Sam som sa rozhodol to opustit a otvoril som si vlastnu stajnu...
Teraz hlavne beham na stretnutia so zakaznikmi a da sa povedat, ze konecne mam aj prachy aj cas.
No planujem popri IT sa venovat aj niecomu uplne inemu.
Napriklad, ako si spiminal, ze otvorit nejaky podnik...
Restiku, alebo nieco vyrabat, sakra aj rohozky pred dvere mozu byt prijemnym odreagovanim od IT sveta
Alebo pestovat vinic vo francuzsku ma dost laka
Kupit staru vynicu, starat sa...
Robit vinko, nadherne spomalit
Hlavne rob co ta bude bavit...
Aby si neskor nepicovala, jak picujeme my, ze uz mame dost
(este raz odkazujem na blog » www.birdz.sk/webka/nobile/bl...
)
A este lasku, taku ozajstnu. Hej, aj ja som pateticka.
týmto rozhovorom ste možno pokazili sny min. jednému študentovi informatiky
btw. to by chcelo možno až vlastnú diskusiu
@nobile pekne sny, drzim palce
gratulujem aby ti to sebavedomie vydržalo až do roku 2014 !!!
človek ktorého nadovšetko ľúbim
tak ja ti to želám aby sa ti to podarilo v roku 2013!!!
Kúp si mapu sveta a podrobne naplánuj trasu odkiaľ pokiaľ pôjdeš? ako či letecky loďou alebo stopom,aj to je niekedy luxus! a chodia tak aj milionárske decká ! potom na NETE najdeš ľahko ceny a vypočítaš čo ťa to bude stáť!!! a potom už len tie peniaze zarobiť!! Ale verím že ty tie prachy zoženieš!! Radím ti preto že poznal som ľudí čo takto podrobne plánovali a potom naozaj sa na cestu oklo sveta dostáli !!! A ja ti to prajem v roku 2013 aby sa ti darilo !!!
aký je to čaj a kde sa dá kúpiť? Vieš ja som aj "babka" korenárka a zbieram liečivé bylinky tak čo lieči tvoj zelený čaj ???