Toto ma fakt pobavilo... Američania dali dokopi zoznam najvychytenejších miest, v ktorých sa konajú najlepšie žúrky sveta. Čítam...čítam a čo nevidím. Do prvej 100-ky sa dostala Žilina.. To už čo je? Ktoré slovenské mesto by podľa vás malo byť v
@obliviate uz samotne pitie alkoholu prinasa iste pocity "blaha", mam na mysli ucinky alkoholu v tele, a jednoducho to cloveka uvolni a navodi mu pocit bezstarostnosti. ako urcite vies odchadzaju zabrany a ludia tak riesia menej veci, je im jedno co si ini myslia a proste sa zabavaju a odviazu sa a robia veci ktore by inak nerobili, a to ich robi v danej chvili stastnymi. aj ked to casto potom lutuju a vyzeraju ako idioti. tak nejak
@spisovatel nikto nehovori ze len, len to proste je a vzdy bude iny druh zabavy. ak niekto tu alkoholovu nepotrebuje tak ok, dobre prenho. ja som jej iba vysvetlovala ako to je
Na východe sa pije kým sa žije, to len keď príde cikník (česť výnimkám) MIki na východ tak sa zatacká rozbije si hlavu o smetný kôš a kto vie či si ešte zabehá v Košiciach maratón. Hanba hanbúca - už keď sme pritom ani nie to ma naštvalo celá tá situácia ale v Košickom korzári pani redaktorka, ktorá pred ním dala "klobúk dole" to je ešte len demencia.
@e@n0win0u easy, dearies, s nicim som nesuhlasila Tento vikend som este doma a potom mozem az na konci mesiaca, a plne ocakavam vas v BA. Trust issues proste, nepijem s neznamymi, a ak sa aj podari, v cudzom meste je to nebezpecne, minule som isla pocas cvika na toaletu (totiz na pokurku) a 25 minut som sa nevedela vratit do ucebne, lebo na dverach boli neaktualne rozvrhy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Vo vesmíre.
ale za chápem, šak malalata tam je furt sa mi zdá :-S
@1 je mi ľúto človeka, čo sa s kamošmi nedokáže zabaviť (a nejde o alko)
a jj @e ma pravdu, @narazuvzdornaa tento vikend vas ocakavam
Na východe sa pije kým sa žije, to len keď príde cikník (česť výnimkám) MIki na východ tak sa zatacká rozbije si hlavu o smetný kôš a kto vie či si ešte zabehá v Košiciach maratón. Hanba hanbúca - už keď sme pritom ani nie to ma naštvalo celá tá situácia ale v Košickom korzári pani redaktorka, ktorá pred ním dala "klobúk dole" to je ešte len demencia.