his3onska porucha tipujem... presne to iste, co kolosko a ciastocne aj priekala
Táto porucha je charakterizovaná:
(a) sebadramatizáciou, teatrálnosťou, prehnaným prejavom emócií,
(b) sugestibilitou, ľahkou ovplyvniteľnosťou inými ľuďmi či okolnosťami,
(c) plytkou a labilnou emocionalitou,
(d) trvalým vyhľadávaním vzrušenia a ocenenia druhými a činností pri ktorých je stredobodom pozornosti,
(e) neprimeranou zvodnosťou v zjave či v správaní,
(f) nadmerné sústredenie sa na fyzickú príťažlivosť.
Tato porucha je charakterizována nezájmem o vztahy a přátele, citovým chladem a uzavřeností. Nemají potěšení téměř z žádné činnosti . Bývají lhostejní ke chvále i kritice. Mohou působit autoritativně i excentricky svými bizarními nápady a neobvyklou logikou. Mají nižší schopnost přizpůsobení se společenským normám. Často se zabývají svými fantaziemi a vlastní filosofií, následkem čehož bývají odtrženi od reálného světa
Ale zas nehadzme vsetko na neho, je pravda ze ja som nim posadnuty a to ho hodne provokuje a ako je provokovany tak to az sexualne provokuje mna a ako odpanit ho by sa mi velmi pacilo, som nad tym rozmyslal kazdu minutu od kedy sa mi ponukol, ale on potom strasne cuvol a zacal este viac predstierat ze je nejaky hetero.... Ale rozmyslam ze vezmem maketu kamery a ponuknem mu ze do vyzvy dostane desat eur za analny sex odomna a podla jeho teorie by to mohlo klapnut aj... :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Táto porucha je charakterizovaná:
(a) sebadramatizáciou, teatrálnosťou, prehnaným prejavom emócií,
(b) sugestibilitou, ľahkou ovplyvniteľnosťou inými ľuďmi či okolnosťami,
(c) plytkou a labilnou emocionalitou,
(d) trvalým vyhľadávaním vzrušenia a ocenenia druhými a činností pri ktorých je stredobodom pozornosti,
(e) neprimeranou zvodnosťou v zjave či v správaní,
(f) nadmerné sústredenie sa na fyzickú príťažlivosť.
Schizoidní porucha osobnosti (F60.1)
Tato porucha je charakterizována nezájmem o vztahy a přátele, citovým chladem a uzavřeností. Nemají potěšení téměř z žádné činnosti . Bývají lhostejní ke chvále i kritice. Mohou působit autoritativně i excentricky svými bizarními nápady a neobvyklou logikou. Mají nižší schopnost přizpůsobení se společenským normám. Často se zabývají svými fantaziemi a vlastní filosofií, následkem čehož bývají odtrženi od reálného světa