Ja vôňu čokolády, roztvorených nových kníh, harmančekovej mastičky, Indulony, dymu z ohniska, ihličia, tyčiniek s vôňou santalového dreva, kožených výrobkov, kávy, ... A určite si ešte na niečo spomeniem neskôr
Vôňa zeme po daždi, pokosenej trávy, teraz v zime, keď otvorím okno a nadýchnem sa toho chladu, vôňa pivnice, smaženej cibule, cesnaku, kvitnúcich kvetov a stromov na jar.......
@ladydoga@1 Presne tá vôňa po daždi mi napadla tiež Ale cítim ju myslím iba v lete. Aj ty? A teda cesnak priamo nie, ale ako si ho spomenula, tak mi to pripomenulo, že milujem vôňu (ideálne nakrájaného) medvedieho cesnaku 🌿
káva, čerstvo upečený chlieb, bylinky z vlastnej záhradky, hlavne bazalka, mäta, levandula. na jar milujem rozkvitnuté ovocné stromy, orgován, bazu. a potom také tie špecifické, ako opisuje @1 - letná búrka, vôňa zimy niekde na horách (ideálne s podtónami dymu z krbu ) no a môj muž a moja mašiška voňajú ofkors najkrajšie na svete
Milujem čerstvé citrusové vone.
Horúca čokoláda napríklad vonia perfektne. Jahody tiez.
Ďalej zboznujem vôňu šupiek z mandarínky.
A vôňu orechových koláčikov asi najviac na svete.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Horúca čokoláda napríklad vonia perfektne. Jahody tiez.
Ďalej zboznujem vôňu šupiek z mandarínky.
A vôňu orechových koláčikov asi najviac na svete.