- na to, keď konečne dorekonštruujem môj byt a budem môcť zariadiť a nasťahovať sa!
- na svadbu môjho naj kamoša! (dali mi pozvánku ako úplne prvej a majú ju skoro na moje narodeniny )
- na hokej (lebo v stredu konečne po dlhej rekonštrukcii otvárajú náš štadión)
- na koncert mojej naj kapely v auguste
- na návrat môjho kamoša zo zahraničia, lebo mu idem navariť moje naj jedlo (na to jedlo sa možno teším viaac )
- a ešte pár milých vecí, ktoré tu nemôžem verejne napísať
@11monika11@3 na stredu na tréning
na to, že si cez víkend zbalím kufry, sadnem do lietadla, vyleziem v Singapure a budem si vyše mesiaca užívať slnko, more, džunglu, lacné a výborné jedlo, sladké ovocie, lekcie jógy na pláži, masáže, že konečne vypadnem z Prahy a vypustím z hlavy prácu, že trochu zmením svoju rutinu a svoj stereotyp a že konečne budem môcť nosiť šaty a šortky a tričká a plátené tenisky!
aaa tiež ideme v júni na dve svadby, tiež sa na ne teším ale tak ďaleko ešte nie som tbh
na deň kedy prestanem brať väčšinu svojho času ako cestu k niečomu čo chcem a začnem ho brať ako to jediné čo kedy budem mať. je ľahké to pochopiť. je ťažké tak žiť.
Na to, že tiež odtiaľto vypadnem, budem mať inú rutinu, spoznám nových ľudí, nové prostredie, budem si nakupovať v Biedronke a v poľskom Lidli, budem pozerať všetky letáky, naučím sa niečo nové, zdokonalím angličtinu a budem sa stretávať s mojimi poľskými kamošmi. ♥ Fakt sa teším, že nebudem pol roka dochádzať do Nitry, aj keď mi trochu budú chýbať moje spolužiačky.
Ale aj keď ešte nič nie je ani zďaleka vybavené, tento týždeň ma bude stáť ešte trochu nervov, ale budem sa baviť so spolužiačkami, ktoré som nevidela dva mesiace, takže všetko zvládam s úsmevom. ♥ Plus sa teším na štvrtkové DOD vďaka ktorému dostanem tričko, trošku peniažkov, pokradnem perá, porozprávam sa s ľuďmi mimo môjho odboru.
Ale hlavne sa teraz teším do sprchy a že si pozriem Bez servítky.
Ja sa momentálne teším na taký úplne bežný život, lebo mám super školu, super prácu, super ľudí okolo seba, super partnera, super plány na leto a ja sa teším na každý nový deň a na všetko, čo bude všedné a toto tu som si nemohla povedať asi poslednych 5 rokov, takže teším sa o to viac
hmmm.ja sa tesim na zajtrajsi vecer s kamoskami, na vikend az uvidim svojho noveho synovca a na to ako zacneme s M plamovat majovu dovcu coskoro
a buduci vikend na chatu aj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
- na svadbu môjho naj kamoša! (dali mi pozvánku ako úplne prvej a majú ju skoro na moje narodeniny )
- na hokej (lebo v stredu konečne po dlhej rekonštrukcii otvárajú náš štadión)
- na koncert mojej naj kapely v auguste
- na návrat môjho kamoša zo zahraničia, lebo mu idem navariť moje naj jedlo (na to jedlo sa možno teším viaac )
- a ešte pár milých vecí, ktoré tu nemôžem verejne napísať
ty sa pochváľ!
na to, že si cez víkend zbalím kufry, sadnem do lietadla, vyleziem v Singapure a budem si vyše mesiaca užívať slnko, more, džunglu, lacné a výborné jedlo, sladké ovocie, lekcie jógy na pláži, masáže, že konečne vypadnem z Prahy a vypustím z hlavy prácu, že trochu zmením svoju rutinu a svoj stereotyp a že konečne budem môcť nosiť šaty a šortky a tričká a plátené tenisky!
aaa tiež ideme v júni na dve svadby, tiež sa na ne teším ale tak ďaleko ešte nie som tbh
Ale aj keď ešte nič nie je ani zďaleka vybavené, tento týždeň ma bude stáť ešte trochu nervov, ale budem sa baviť so spolužiačkami, ktoré som nevidela dva mesiace, takže všetko zvládam s úsmevom. ♥ Plus sa teším na štvrtkové DOD vďaka ktorému dostanem tričko, trošku peniažkov, pokradnem perá, porozprávam sa s ľuďmi mimo môjho odboru.
Ale hlavne sa teraz teším do sprchy a že si pozriem Bez servítky.
Neskôr? Na depešákov a nový noťas. A dovolenku v lete.
hmmm.ja sa tesim na zajtrajsi vecer s kamoskami, na vikend az uvidim svojho noveho synovca a na to ako zacneme s M plamovat majovu dovcu coskoro
a buduci vikend na chatu aj