@kobra@1 vôbec neviem, ako si mám interpretovať tvoje hlasovanie v ankete hlasoval si za "neznášam" a tri druhy vianočného pečiva. znamená to teda, že tieto tri menovite špeciálne neznášaš, alebo vianočné pečivo vo všeobecnosti neznášaš a tieto tri konkrétne znesieš? vysvetli pls.
@thunderstorm@2 dovolil ti niekto sa vyjadriť na koment mierený ku mne, a dal som ti také poverenie, že som ťa poveril sa vyjadriť ako moja hovorkyňa? Pre budúce prípady sa za mňa nevyjadruj, a nešír tu svoje hypotézy.
@kobra@3 a prečo neodpovedáš na otázku, keď som ťa označila? Považujem to za neslušné voči mne a je to rovnako neslušné, ako ked sa chalan hrnie do dverí a nepustí prvú babu..
Vôbec nechápem čo je na tých zákuskoch dobre
Linecke si dávam len vtedy keď som na návšteve a nie je tam nič iné a som hladná jak vlk aj to potom keď prežuvam tak som nasrata, že dávam do seba cukor a úplne zbytočne, lebo z toho nemám žiaden pôžitok :/
Tie kokosové a rumove guľky sú ešte fajn..
Ja bud kúpim Marlenku alebo urobím nejaký dobrý vláčny zákusok
@thunderstorm@4 Iste, teraz sa ideš obhajovať a robiť zo mňa somára, Čoraz viac žien používa menštruačný kalíšok, čo je dlhodobá záležitosť. Môžu si to vyvarením sterilizovať a vydrží im minimálne 2 roky používania. Ženy by netrpeli, bolo by im vyhovené.
mam rada vianoce ako zamienku pre pecenie, ale typicke vianocne pecivo mi obvykle nechuti, hlavne medovnicky su grc takze skôr vlastne coko-kolace a tak
Mama bude piecť a aj tá sestra, ktorú som chcel dať do vreca. Aj keď nebudem zrejme piecť, tak to neznamená, že nebudem mame s pečením pomáhať. Minimálne tak ako dnes zomeliem orechy, aby dnes napiekla orechovníky. Na tie som expert, stále meliem orechy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Linecke si dávam len vtedy keď som na návšteve a nie je tam nič iné a som hladná jak vlk aj to potom keď prežuvam tak som nasrata, že dávam do seba cukor a úplne zbytočne, lebo z toho nemám žiaden pôžitok :/
Tie kokosové a rumove guľky sú ešte fajn..
Ja bud kúpim Marlenku alebo urobím nejaký dobrý vláčny zákusok