Ja sa teraz nemôžem kúpať, ale kým som mohla, chodila som len do aquaparkov, kde som si kupovala obmedzený čas - teda som ho logicky celý trávila vo vode - takže som si nikdy plavky za suché nemenila. Samozrejme, keby som bola niekde celý deň a vedela by som, že nebudem nonstop vo vode, tak áno, menila by som si.
Neviem teda za čo hlasovať
Nie, vyschne to rýchlo . Raz som bol na wellness, vyšiel som v plavkách z bazéna a šiel som chodbou do infra sauny a na takom pultíku som si všimol odstredivku na plavky(žmýkačku)… tak som sa vyzliekol na prázdnej chodbe a jebol tam plavky. Ako som tam stál holý sťa kokot a mne to žmýkalo asi 3 minúty, začali sa po chodbe promenádovať ľudia. Napchal som sa do rohu, kde mi bolo vidno iba holý zadok a tváril sa, že čítam informačný leták na stene. To boli najdlhšie 3 minúty v mojom živote …
Počas doby kedy som chodím striedavo plávať a von si ich dole nedávam. Keď som niekde vonku (kúpalisko, jazero) tak sa suším na slnku - čo sa veľmi rýchlo vysuší. Keď viem že už nepôjdem do vody a pôjdem už preč, no plavky sú stále mokré/vlhké, vyzliekam ich najskôr ako sa dá, aspoň väčšinou (chcem sa vyhnúť zápalom).
Nikdy. Ja sa idem kúpať tak raz za sto rokov, ale nikdy mi to nenapadlo, dokým o tom nehovorili v Sexuálnej výchove. Do jazera nevleziem, pri mori som nebola tak 8 rokov a kúpaliská bývajú také preplnené, že ma to neláka. Občas akvapark, tak vtedy som furt vo vode.
Väčšinou áno, alebo len spodný diel bikín, keď mi je to nepohodlné ? noo často si chodím zaplávať aj po práci keď už slnko tak nepečie, a tam sa prezliekam do šiat prakticky hneď ako vyleziem z vody
Väčšinou nie, ale ak som veľmi dlho na plazi v tieni pod slnečníkom a nie na priamom slnku (ako naposledy na dovolenke v Turecku), tak ano. Ale najpraktickejsie v tomto smere sú asi nudaplaze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Neviem teda za čo hlasovať
A teda neschne to až tak rýchlo pokym nie je vonku 38 stupňov. a je iné mat volne mokré kratase jak tu píšu chalani ako na intim partiách nalepené...