A ešte otázky. Ako veľmi sa vám tieto dve mená páčia/nepáčia? Dali by ste niektoré z nich svojej dcérke? Ktoré sú vaše 2 top? Ako by ste sa chceli volať vy, kebyže si môžete vybrať? A aké meno by ste dali svojej dcérke?
Sára sa mi vôbec nepáči a Zuzana je v pohode a pekné meno ale nepatrí medzi moje obľúbené. Dcérke by som nedala ani jedno z týchto dvoch mien. Moje top sa zvyknú meniť ale stálicami ostávajú Katarína a Michaela.
Práve meno Katarína sa mi páči v nefamiliárnej a formálne neskrátenej verzii a neviem či by som mohla nejak ovplyvniť to aby moju dcéru všetci volali Katarína a nie Katka alebo Kaťa.
Inak ako sa volám teraz by som sa volať nechcela. Moji rodičia sa celkom dobre trafili.
@samsebou30@7 Inak vieš, že tvoje meno mám veľmi rada, že? Synovi by som asi dala meno Tobiáš alebo Richard. Ale tiež poznám jedného Richarda, ktorý mi to meno trochu znechutil. Takže viem, ako to myslíš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Práve meno Katarína sa mi páči v nefamiliárnej a formálne neskrátenej verzii a neviem či by som mohla nejak ovplyvniť to aby moju dcéru všetci volali Katarína a nie Katka alebo Kaťa.
Inak ako sa volám teraz by som sa volať nechcela. Moji rodičia sa celkom dobre trafili.
A chlapec? Alexander