šak ja ale momentálne nepoznám tolkých chlapov, čo by stáli za to mať ich za partnera... a čo keby mi vyšiel dajaký chuj a už s tým nič nespravím a musím s ním kvôli kúzlu ostať do konca života
hej a skoro ma jeblo lebo som si vytiahla uplneho debilka ktoreho som si napisala len preto lebo ma uz nikto nevedel napadnut a ked som si pozrela ten posledny papierik co som vyhodila tak to bol ten ktoreho som chcela xD ale nepalila som to len zahadzovala
a s tym vyvolenym dotycnym sa uz vyse 2 rokov absolutne nebavim
@method náhodou mne sa ešte strašne páčilo keď som bol ešte malý tak nejaká partia báb sa obliekla za strigy a večer niečo od 17 do takej 20 behali po dedine
@elemia ansiel som ti navod (osobne som to vobec nepoznal )
dievčatá, ktoré túžili vedieť kto je pre nich ten vyvolený si nastrihali 13 útrižkov papiera. Na dvanásť z nich napísalo mená mužov a trinásty nechali prázdny. Potom každý deň od Lucie až po Vianoce pálili v piecke jeden lístok bez toho aby sa naň pozreli . A ak na poslednom lístku, ktorý im ostal bolo meno tak to mal byť ich vyvolený a ak bol prázdny, tak ani jeden z tých dvanástych nebol pre ňu ten pravý
ááno, keď som mala asi 12 rokov tiež Ale som ich nepálila, iba zahazovala a ked mi ostali už iba tri tak vždy niekde odložila ten vytiahnutý a v posledný deň pozrela lebo som bola zvedavá na celú TOP3
@n0win0u ta ja dúfam, že mi prázdny lístoček ostane nech si sama móžem vybrať a nie podľa lístočku, že s kým chcem byť.
bo čokeď ma potom ten na lístočku nebude scieť?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Veľmi nezodpovedné toto!
a s tym vyvolenym dotycnym sa uz vyse 2 rokov absolutne nebavim
(Lebo úplne vážne, jedno meno vymyslieť je problém, nie tak ešte 13 a teda človek nemieni, aby mu tam zostalo niečo z núdzových možností)
či pripadne tie moje tak rychlo spalis rovno prvy den aby nahodou ti nezostalo na posledny
a to už aj dnes mám jeden spáliť?
dievčatá, ktoré túžili vedieť kto je pre nich ten vyvolený si nastrihali 13 útrižkov papiera. Na dvanásť z nich napísalo mená mužov a trinásty nechali prázdny. Potom každý deň od Lucie až po Vianoce pálili v piecke jeden lístok bez toho aby sa naň pozreli . A ak na poslednom lístku, ktorý im ostal bolo meno tak to mal byť ich vyvolený a ak bol prázdny, tak ani jeden z tých dvanástych nebol pre ňu ten pravý
(teda ako si pisala to znamena na 6 budem ja :-S
A vždy, fakt VŽDY mi vyšiel nejaký chalan na M.
bo čokeď ma potom ten na lístočku nebude scieť?