fakt ma to nebavi stale citat zamilovane spravy od 12-14 rocnych dievcat,ktore sa tvaria ,ze vedia co je emo.Mohli by to tu vekovo obmedzit,aby zdvihli uroven,aj ked je mi jasne ,ze deticky by sa sem aj tam nasrali aby mohli rozsirovat svoje stupidne,infa
imho cely styl emo sux.. normalny clovek sa tak nemoze oliekat ani spravat a nemyslim ze ta sere ze ti vypisuju zamilovane sms... len si sa chcel pochvalit ze si pekny..
Amrafel: ale je to nedovyryhodny zdroj, takze ked z neho cerpas, ta na VS poslu do prdele, ze si mas najst ine zdroje (prave preto, ze je to volne pristupne a teda teoreticky tam mozes napisat, ze emo je sucast heavymetalu atd)
Akoby si to nemohol dat to jednej z tych 100000 diskusii co tu su,aleee kdezee,treba si zaolzit vlastnu aby si bol zaujimavy,obycajny debil.Lebo ty takvies co je emo.
autor tejto diskusie tiez rozsirujes svoje stupidne nazory. tie tu boli uz vela. naco zakladat nove ked o emo a aj o tomto, ze to lezie kazdemu na nervy je uz zalozene ale nevadi. preto sa nebduem blissie radsej vyjadrovat emo je emo a ja mu nerozumiem co to je takze ....
sice je to mozno stupidne,podla niekoho,ked deti vo vekovom rozmedzi 12-14 pisu o laske...ale uznajte,kto v tomto veku,alebo aj skor nemal nejaku lasku?aspon kazdy druhy...nieje to este taka laska,ze na cely zivot...ale aj "deticky" maju city,niektore su na svoj vek aj vyspelejsie,preto bacha na ne!
A ty len 14. Si myslis ze ked mas vo fotke rukavice everlast sa ta nejak zlaknem ??? Inak skoro som sa zadusil smiechom.....Ty mne hovoris ze som mlady, a ze sa tu rozkrikujem, a mam drzat picu. To mi povie 14 rocne hovno ???? KKtko. A ked mi chces este vynadat, tak pis TS. Hadam sa tu nebudes rozkrikovat
A co ze mam len 14..Hej rozkrikujes,hovoris ze keby ti picovali 14tky a jake su ti pice,ty mas iba 16.To su len 2 roky.Ano mojko,tie rukavice som si daval pre teba,vies aby si ma zlakol A pisat ts ti nebudem.
Mirko , tie 2 roky su v tomto veku dost rozdiel. Ked budem mat 40 a bude ma balit 38, tiez to bude ine. Takze si uvedom co vravis....to ako keby tebe pisali ako su do teba 10 -12 rocne.......akoze by s a ti to pacilo, nie ?
No teplosko neviem ale myslim si ze si kokot a nie emo, bo tu tovju fotku som uz videl na nejakej US stranke. Pravdepodobne si nejake skarede decko co si dava US emo fotky aby zaujal 12 rocne dievcatka.
ja z neho nemozem ...nikto nemame sajnu co je emo...len ty si prave emo ...
teda velôa o emo neviem ale viem ze su nejaky odporcovia chlastu ,drog,gigariet a takeeho...ked som videla v tvojom profile ozaku s troma vecami na opusteny ostrov skoro som vyprskala vsetok caj pred sebou
enternalgirl ...ano rpawe emo wyrabaj si oblecenie sam..len to tie niektore dnesne podaktroe decka behaju w newiem jakom obleceni za newim kolko penazi .
tie slepice, si myslia, že keď si dajú ofinu do ksichtu, že sú hneď emáči, jak ten kokot v superstár. Emo je o niečom úplne inom, ale to tie decká nepochopia. Na to ,sú príliš jebnuté
Asi si nepamätáte,ako ste premýšľali,keď ste boli ,,14 ročné detičky".....lebo inak by ste ich deťmi nenazývali....za to,že napr.ja mám 14,nemusím byť naivná školáčka ...sú ľudia múdrejší,aj hlúpejší na svoj vek..navyše,nikto z neba múdry nespodol..ale blbých ako keby zhadzovali
Nehádž všetkých do jedného vreca.ja predsa nemôžem za to,že moji spolužiaci sú sprostí....nie sme všetci takí....a ak a niektoré decko nasralo,tak si to vybav s nim..nemáš na to povedať decku,aké je blbé?a tak si vybíjaš zlosť na nás ostatných,čo ani nevieme, o čom sa vlastne jedná
ja som fakt tupa ale nechapem co ma spolocne emo a zamilovanost a 14 rocne baby a co chces ty si nikdy nebol zabuchnuty ked ma baba 14 zacina vsetko vnimat tak inaksie neviem preco ale aj ja som sa uz citila akoby dospelejsia a zamilovanost k tomu patri preco im to kazit ..
Hroza hroza boze co to riesis..nevsimaj si nevsimaj..a co teba sere?tie 14rocne deticky ci to ze riesia emo pricom ty si myslis ze nemaju sajnu co to je..jebat vase emo..
WoW , vidim, ze EMO je momentalne najpopularnejsia tema na svete:d - mali by to zaradit medzi tabu-temy .Ale tak - ak ide o 14-rocne deticky: je pravda, ze vela ich je skor pozerov a nemaju ani sajnu ,o com skutocne MEO je a beru to ako cisto komercnu zalezitost ci styl obliekania sa.Ako moda ked to beru - v pohode.Ale tak - nemuseli by sa spravat(to je fakt-suhlasim s emolovesyou) tak nechutne infantilne, lebo v Dezovi to dost lezie na nervy, ked uz si tam teda clovek sadne na kofcu a chce sa normalne porozpravat s niekym,ale nieeeeeeee...nemoze lebo decka tam robia kraval .Ale tak - vsetci sme niaki a kazdy sme si presli tou deckou infantilitou, lebo aj na nej nie je nic strasne a ma svojim sposobom svoje caro .A ak ide o EMo:je to skor zalezitost zivotneho stylu, ktory sa vyvinul uz v 80.-90.rokoch.Ti ludia boli poväcsine cisto ethnies, pretoze si sami sili veci, zili na tzv. stright edge, co jest bez alkoholu, drog a podobneho humusu a boli vegetariani/vegani.A ak ide o tu hudbu: slo tam HLVANe o ten text, ktorym davali najavo, ze ludia by sa mali celkovo spravat humannejsie a ano, boli tie texty emocionalnejsie.Takze tak ...snad som netrepala az tak strasne od veci...
...ehmmm...nic v zlom....ale by som sa etraz aj zasmiala, keby si mi povedal, ze nie si fake a fotku nemas slohnutu z VF... DD...
...a este enco...uz sa uvedomte...boo....bud pindate na 15-16 rocnych ludi, ze beru emo len komercne, kvoli tomu, ze to je v mode a nie su emo do malicka...
...abo potom pindate na 12-14 rocne deti, ze nevedia co je to emo, a ze su na to este malee...
....tak si uz laskavo vyberte !!!....logika nepustii...
...a moj nick nevsiimat...NIE som EMO !!!!!
...a vidno, ze niekto je tu asi namyslenyy...ked ti to robi taky problem, tak pal odtialto prec...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
tu sa ma riesit vekova hranica a ne take kokotiny jak je emo...
nothing more, nothing less...
A čo ti také zlé spravili???
Nie všetci sú rovnakí!!!
tak teraz neviem čo si mam myslieť, žeby FAKE?
teda velôa o emo neviem ale viem ze su nejaky odporcovia chlastu ,drog,gigariet a takeeho...ked som videla v tvojom profile ozaku s troma vecami na opusteny ostrov skoro som vyprskala vsetok caj pred sebou
hodte mi link na nejaku normalnu diskusiu
...a este enco...uz sa uvedomte...boo....bud pindate na 15-16 rocnych ludi, ze beru emo len komercne, kvoli tomu, ze to je v mode a nie su emo do malicka...
...abo potom pindate na 12-14 rocne deti, ze nevedia co je to emo, a ze su na to este malee...
....tak si uz laskavo vyberte !!!....logika nepustii...
...a moj nick nevsiimat...NIE som EMO !!!!!
...a vidno, ze niekto je tu asi namyslenyy...ked ti to robi taky problem, tak pal odtialto prec...
...a sweetgiirl mas pravdu ..