@0mega1 Komunizmus? Spoločnosť založená na spoločnom vlastníctve výrobných prostriedkov, slobode, rovnosti, každému podľa jeho schopností a potrieb? Určite?
ja osobne nechápem... ako niečo také mohlo prejsť bez veľkých titulkov vo všetkých svetových médiách, veď všetky voľby už dnes majú nezávislých medzinárodných pozorovateľov, atď, takže mám trochu problém tomu veriť... čakám na nejaký aspoň trochu dôveryhodnejší zdroj.
@goth111 - ...a tvoj koment má zmysel aký, okrem toho že žiadny? stále lepšie keď niekto neschopný a mocou posadnutý zmanipuluje voľby aby vyhral než to keď si niekoho neschopného a mocou posadnutého ľudia zvolia sami? obe varianty veľmi zlé, ale tá druhá rozhodne lepšia, národ aspoň dostane možnosť slobodne prejaviť svoju hlúposť.
Rusko potrebuje pevnú ruku. Tam keby vznikne skutočné mocenské vákuum (ako v iných krajinách kde sa na demokraciu hrajú dôsledne) tak do roka je apokalypsa.
Proste putin a jeho bojari. Až kým ich smrť nerozdelí.
@midnight píšeš, že čakáš na dôveryhodný zdroj, ja tiež. to, že niekto povie, že tie voľby boli zmanipulované neznamená, že to tak je, zmanipulovaní kľudne mohli byť aj tí "nezávislí" pozorovatelia a o tom, že západné média vypustia do éteru hocičo len aby ovplyvnili verejnú mienku ani nehovorím...
@vanellus a to je akože všetko? kvalitné ruské média odrezané od sveta? čo tak » rt.com ???podľa mňa kvalitné spravodajstvo a aj ja by som upriamil pozornosť na jednu fotku/video, respektíve článok ako západné média klamú o situácií v Rusku (grécka národná banka v Rusku? wtf?
"Mocenskí predstavitelia USA otvorene vyhlásili, že na zaistenie „slobodných a prehľadných“ volieb do Štátnej Dumy 4. decembra, vydelili vyše 9 miliónov dolárov na financovanie ruských mimovládnych organizácií. Predstaviteľ Štátneho departementu USA Mark Toner zdôraznil, že tieto prostriedky sa vydeľovali cez špeciálny vládny program USA."
@vanellus ešte by som rád upozornil na to, že ja Rusko nijak extra rád nemám, ani sa ho nezastávam, ale treba si získať informácie aj z tej druhej strany a potom si vytvoriť názor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
keby volby niečo zmenili, tak by sa už dávno zrušili
@5 maticka rus!!!!!
@0mega1 to nebola oprava ja som mierne rusofilna
ja mám tiež veľmi rád rusko
@goth111 - nemám slov
@3mm - predpokladám že hlavným zdrojom zakladateľa bol tento obrázok na 9gagu, údajne vytvorený ruským občanom
» 9gag.com/gag/955091...
ja osobne nechápem... ako niečo také mohlo prejsť bez veľkých titulkov vo všetkých svetových médiách, veď všetky voľby už dnes majú nezávislých medzinárodných pozorovateľov, atď, takže mám trochu problém tomu veriť... čakám na nejaký aspoň trochu dôveryhodnejší zdroj.
@goth111 - ...a tvoj koment má zmysel aký, okrem toho že žiadny? stále lepšie keď niekto neschopný a mocou posadnutý zmanipuluje voľby aby vyhral než to keď si niekoho neschopného a mocou posadnutého ľudia zvolia sami? obe varianty veľmi zlé, ale tá druhá rozhodne lepšia, národ aspoň dostane možnosť slobodne prejaviť svoju hlúposť.
Proste putin a jeho bojari. Až kým ich smrť nerozdelí.
Nakoľko media v Rusku su odrezané od sveta vraj....
"Mocenskí predstavitelia USA otvorene vyhlásili, že na zaistenie „slobodných a prehľadných“ volieb do Štátnej Dumy 4. decembra, vydelili vyše 9 miliónov dolárov na financovanie ruských mimovládnych organizácií. Predstaviteľ Štátneho departementu USA Mark Toner zdôraznil, že tieto prostriedky sa vydeľovali cez špeciálny vládny program USA."
» slovak.ruvr.ru/2011/12/09/6193...
» rt.com/news/fox-moscow...