Je to dost alebo malo na 17rocneho chalana ? viem uz tu raz bola taka otazka ale chlapec ma 13 rokov... ja mam 17 a chcem vediet ci je to dost alebo malo ? a viem aj ze zalezi na hrubke... a kktiny tipu si trapny naco to sem pises nemam slov sem nepiste l
ved to mas uplne jedno ci mas 13 alebo 17 rokov co myslis ze tomu 13 rocnemu este bude rast do 30cm? no mozno tak do 22cm ale to mu bude uplne nahovno ked to babu boli ...bud spokojny
Wewo uistujem ta, ze na 17 podla vacsej casti tvojich reci tociacich sa len okolo sexu a tvojho penisu naozaj nevyzeras.... Zbalis babu na vyzor a ked otvoris hubu zuteka.... to len tak trocha off topic, lebo mi nedalo to nenapisat
booze nechapem... naco sa furt zeniete za centimetrami, kvoli svojmu sebavedomiu ano to bude velke, aj vas spolocnik moze byt velky, ale o to vacsia bude bolest pre babu... sa spamatajte, myslis ze ked budes mat 20 centakov tak co?? ked sa ti tam ani cely nezmesti, a ked hej tak len s bolestou... ci na tej ti nezalezi, hlavne ze si obor? chlapciii noo tak
Ako môže 20 bolieť ženu?! JA mám 23 a kažná čo som mal a to tvrdím každá - si nevedela vynachváliť. A Bolieť to bolí i s little bird - keď nevieš ženu riadne vzrušiť. Treba mať kombináciu M 23 a IQ 163 a je to fajn - môžem to potvrdiť a aj dokázať.
ale nie, proste neviem prečo sa nad tým pozastavujes. TAk určite ti taká baba zato nestojí, čo po prvom rande zoberie centimeter a zmerá ti ho. A más ho malý, chod teda do kelu. Dôlezité je, aby si ju dokázal uspokojiť a ked ta bude mat rada,dlzka jej vadit nebude.
Ale inak naviedol si ma na čosi, idem si aj ja zmerat kolko mám okolo prs, aby som ich nemala náhodou malé A ak hej, tak radsej ani z domu nevídem
Ci23 no samochvála veru škodí, nemyslís? A este aj s tým IQ, no sklamem ta, ja mám 164 a je to total super. A dokázat, no kedy dáme stretko?
trapny ste vy ostatny chlapec ma problem tak mu treba pomoct ja mam 17.cm a som spokojny viac mi netreba a zalezi na tom ako s nim vies narabat a ci aj nieco vydrzis sice je pravda ze zalezi aj na hrubke a dlzke ale tak isto dokazes zene sposobovat intenzivnu rozkos aj s mensim nastrojom velmi dolezita je predohra a poviem ti este nieco jazyk je o kolko mensi od penisu a co vsetko dokaze
Ako fakt nechapem co riesis/tiesite. Pokial sa dobre pamatam tak nervove zakoncenia v posve su do hlbky cca 3 cm ,to mas aj ked nechces, nie? Tak no problem a ako tu uz niekto povedal, ak jej zalezi iba na dlzke tak to bude na 99.99% kur*a.
neviem preco to tolko vsetci riesite.. dlzka, hrubka, uch.. akoby to nebolo jedno, naco ti je masivny penis ked s nim nevies narabat, že hej.. to zaujíma ženskú viac, ako nejaké centimetre..
Hmmm - divné - ale ja nepoznám tento problém a tak mu moc nerozumiem - viac je vždy lepšie ako menej. A skúsená žena to potvrdí. Je to ako s jedlom. penis - jedlo ... Ak máš na tanieri veľkú porciu naješ sa presne podľa chuti, no ak je tá porcia menšia - musíš kúpiť ešte iné... alebo ostať hladná.
Podla mna je to uplne normalne. Nemusis to riesit. A normalnej babe na tom aj tak nezalezi. Ak babe zalezi len na penise, tak nech si kupi vibrator a potom s nim chodi hoc aj do kina.
Poznáš slovo klitoris? Tak ten je pri sexe pre ženu doležitý a nie polmetrovy penis.Vacsina zien aj tak preziva orgazmus drazdenim klitorisu a nie penetraciou.a navyse s velkym udom to boli takze ty mas akurat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
mne zahlasil jeden ze vyzeram na 24, co vy na to
ale nie, proste neviem prečo sa nad tým pozastavujes. TAk určite ti taká baba zato nestojí, čo po prvom rande zoberie centimeter a zmerá ti ho. A más ho malý, chod teda do kelu. Dôlezité je, aby si ju dokázal uspokojiť a ked ta bude mat rada,dlzka jej vadit nebude.
Ale inak naviedol si ma na čosi, idem si aj ja zmerat kolko mám okolo prs, aby som ich nemala náhodou malé A ak hej, tak radsej ani z domu nevídem
Ci23 no samochvála veru škodí, nemyslís? A este aj s tým IQ, no sklamem ta, ja mám 164 a je to total super. A dokázat, no kedy dáme stretko?
Ci23, na tvojom mieste by som s tou 23-kou nemachroval, sa pozri ake mam ja cislo v prezyvke
Podla mna je to uplne normalne. Nemusis to riesit. A normalnej babe na tom aj tak nezalezi. Ak babe zalezi len na penise, tak nech si kupi vibrator a potom s nim chodi hoc aj do kina.
jedine vas, holky urcite nezaujima cm hore dole